Welkom bij De Therapeutengids

De Therapeutengids is een overzichtelijke website waar u op eenvoudige wijze informatie over therapeuten en therapieën kunt vinden.
Via het menu aan de linkerkant kunt u een therapeut zoeken en via onderstaande linkjes kunt u informatie over een bepaalde therapie vinden. Op de therapiepagina's wordt gelinkt naar overzichten van praktijken in een bepaalde provincie of plaats zodat u ook via die weg een praktijk kunt vinden.
Meer informatie over de therapeutengids vindt u op de hoe werkt het pagina.

Therapeuten staan voor slechts 39 euro per jaar (incl. btw) op De Therapeutengids! Afhankelijk van de door u beoefende therapieën kan uw praktijk voor dit bedrag zelfs op meerdere websites komen te staan (zie de praktijk-aanmeld-pagina voor meer informatie).
Nieuw: therapeuten kunnen nu ook de cursussen, workshops, trainingen, opleidingen, lessen, retraites en lezingen die zij aanbieden vermelden op De Therapeutengids.

Bent u een therapeut of behandelaar en staat u nog niet in De Therapeutengids, dan kunt u de praktijk-aanmeld-pagina bekijken om te zien welke voordelen De Therapeutengids voor u heeft en hoe u uw praktijk kunt aanmelden.

Agenda met workshops, trainingen en cursussen

Organisatie: Beelddrager
Workshopperiode : 05-09-2024 t/m 19-09-2024
Workshoptijd : 10:30 - 16:30
Wijnbesplantsoen 7 Utrecht Utrecht

 
Organisatie: Beelddrager
Trainingperiode : 03-10-2024 t/m 17-10-2024
Trainingtijd : 10:30 - 16:30
Wijnbesplantsoen 7 Utrecht Utrecht

 
Organisatie: Beelddrager
Cursusperiode : 07-11-2024 t/m 21-11-2024
Cursustijd : 10:30 - 16:30
Wijnbesplantsoen 7 Utrecht Utrecht

Nieuws

Gezond eten halveert risico op oogziekte

Dagelijks twee ons groenten eten, twee stuks fruit en twee keer per week vis, kan het risico op de chronische oogziekte 'leeftijdsgebonden maculadegeneratie' bijna halveren. Dat blijkt uit Rotterdams onderzoek.

 

 

'Uitlaatgassen zorgen op korte termijn al voor gezondheidsrisico's'

Al binnen twee uur nadat iemand is blootgesteld aan uitlaatgassen, is dit waarneembaar in het bloed van mensen.

 
Bron: Nu.nl   08-02-2018  link naar artikel

 

'Steeds meer allergieën bij kinderen'

Kinderen hebben steeds meer last van allergieën. Dat blijkt uit onderzoek van de Isala Klinieken in Zwolle. Het aantal kinderen met één of twee positieve allergietests in de regio Zwolle is in twintig jaar tijd met bijna 10 procent gestegen.

 
Bron: Nu.nl   26-12-2017  link naar artikel