Ruimtes die therapeuten te huur aanbieden

Onderstaand een overzicht van ruimtes die therapeuten te huur aanbieden voor workshops, cursussen, vergaderingen, intervisie, supervisie etc.
De informatie is op alfabetische volgorde van de plaatsnaam. U kunt de praktijkinformatie van de praktijk bekijken door op de naam van de praktijk te klikken.
Behandelruimte te huur bij Energetisch Centrum Fleur

Locatie

Deze lokatie bevindt zich in Rotterdam - Kralingen dichtbij het centrum in een rustige straat.

Ruimtes

Binnen Energetisch Centrum Fleur worden 2 verschillende behandelruimtes aangeboden die per dag (deel) te huren zijn. De behandelruimtes zijn ideale ruimtes voor het geven van massages, energetische behandelingen en andere alternatieve behandelingen.
De eerste behandelruimte is een lichte ruimte op de begane grond 2.75m bij 2.70, met hierin een behandelstoel (handmatig verstelbaar) een instrumententafel en een wasbakmeubel en je mag gebruikmaken van de sfeervolle ontvangstruimte van 4.00m bij 2.65m.
De tweede optie is een behandelruimte in de kelder van 4.00m bij 2.30m waar veel energetische behandelingen worden gegeven. In deze ruimte staat een massagetafel/onderzoeksbank en een instrumententafel, en je mag ook gebruik maken van de sfeervolle ontvangstruimte.

Prijzen

Huren is mogelijk per dagdeel (4 uren). Dit kan per week voor een vaste maandprijs of los per keer. De prijzen zijn:
  • 1 los dagdeel: 50,00
  • 2 losse dagdelen op dezelfde dag : 85,00
  • 1 dagdeel per week 125,00 per maand
  • 2 dagdelen per week 175,00 per maand
  • 3 dagdelen per week 225,00 per maand
Prijzen zijn inclusief 21% BTW.
Bij regelmatig huren en als het bij onze manier van werken past mag je visitekaartjes bij ons neerleggen en krijg je een vermelding op de website met foto, telefoonnummer en een link naar jouw website. Je mag gratis gebruik maken van koffie, thee en wifi.

Parkeren

Parkeren op zondag is gratis en op andere dagen vanaf 18.00 uur gratis. Metro en tram zijn op 2 minuten loopafstand.

Huurdagen en -tijden

De dagen dat je bij ons kunt huren zijn :
Zondag
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
De deeltijden zijn van 9.00-13.00 uur, van 13.30-17.30 uur en van 18.00-22.00 uur.
Voor meer informatie kunt u klikken op de praktijkpagina van Energetisch Centrum Fleur . Via die pagina, kunt u de website van Energetisch Centrum Fleur bezoeken waarop meer informatie over het huren van de ruimtes te vinden is.