O R I G I N E Praktijk voor gezondheid, bewustwording en persoonlijke groei - Boxtel

Foto van O R I G I N E Praktijk voor gezondheid, bewustwording en persoonlijke groei
Foto van O R I G I N E Praktijk voor gezondheid, bewustwording en persoonlijke groei

Wil je je kwaliteit van leven verbeteren?

Meer inzicht in je lichamelijke en emotionele klachten?

Weer GeLUK in je leven ervaren?

Meer in je kracht staan? Zijn wie je werrkelijk bent?

Bij ORIGINE staat de ontwikkeling en groei van de persoon centraal waarbij ik uitga van het principe dat iedereen alles in zich heeft om weer in balans te komen, zowel op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Hoe meer je in balans bent, hoe beter je kunt presteren, je dingen kunt veranderen en hoe gelukkiger je bent.

In de loop der jaren heb ik me bekwaamd in verschillende therapieën en methodes waarbij de symptomen niet worden bestreden maar de klachten bij de wortel worden aangepakt. Daar waar deze zijn ontstaan en waarbij de mens als geheel wordt benaderd. 

Met behulp van mijn coaching zul je meer inzichten (bijvoorbeeld waarom je af en toe vastloopt, wat je valkuilen zijn en waarom je van tijd tot tijd bepaalde patronen aanneemt) krijgen in je eigen processen en stappen kunnen zetten die je verder helpen. Health Coaching maakt gebruik van technieken waarvan keer op keer in de praktijk is bewezen dat zij werken.

Health Coaching is met name geschikt voor iedereen die aan zijn gezondheid en preventieve gezondheid wil werken. Wil je je sterker voelen in je werk en relaties en je persoonlijk verantwoordelijk voelen voor je eigen welzijn. Je zult meer inzichten krijgen in je eigen processen, bijvoorbeeld waarom je af en toe vastloopt, wat je valkuilen zijn en waarom je van tijd tot tijd bepaalde patronen aanneemt.

Ik maak gebruik van een breed scala aan technieken, zoals NEI, Neuro Emotionele Integratie, Trance Coaching, Emotioneel Evenwicht, Chakra Balancing Techniek, Kinesiologie, BrainGym, Reiki - Quantum Touch, Regenesis, Touch of Matrix, MatriXcoaching en de MIR Methode.

Lezingen


Afvallen zonder DIEET
AFVALLEN ZONDER DIEET!

 Heb je de zoveelste poging achter de rug om enkele of meerdere kilo´s af te vallen en val je steeds terug in ongewenst gewicht?

Dan is het nu de hoogste tijd voor een doeltreffende complete aanpak van ons programma:
"WORD SLANK & BLIJF SLANK" 

Bij deze informatieavonden krijg je inzicht hoe je anders om kunt gaan met de dagelijkse verleidingen. Geen calorieën tellen, wel of geen koolhydraten/vetten of andere diëten.

Het veranderen van je gedachten, gedragspatronen, overtuigingen en sabotages, daar gaan we mee aan de slag. Je krijgt tips en handvatten aangeboden waardoor je moeilijke momenten met gemak de baas blijft. Jij kiest er vanaf nu voor om de regie in eigen handen te nemen en te houden. 
Als je naar huis gaat kun je direct al aan de slag met dat wat je op de avond geleerd hebt om je gewichtwens in gang te zetten.

Tijdens de informatieavond krijg je een idee hoe het individuele- en groepspro-gramma is opgebouwd. 


Op aanvraag 

Therapeut(en)


Ine Burgmans
Foto van Ine Burgmans

Therapieën


 

Opleidingen


 • Omega Health Coaching

 • Topcoach NLP opleiding

 • MatriXcoaching voor leerproblemen

 • Aura Chakra Healing

 • Reiki Master

 • Quantum Touch

 • HBO Medische Basiskennis volgens Plato

 • The Bars Acces Consciousnes

 • Regenesis Practioner

 • The Bars Practioner

 • Touch of Matrix

 • NEI therapie

 • NLP

Beroepsverenigingen


 • BATC
  CAM Cooperatie WKKGZ

Adresgegevens


adres : Pr. Bernhardstraat 27
5281 JH
telefoonnummers : 06 27411647