Neuro Emotionele Integratie (NEI)

Neuro emotionele integratie (NEI) is in 1995 ontwikkeld door de arts voor Integrale Geneeswijzen Roy Martina. Roy Martina combineerde reguliere psychotherapie met o.a. kinesiologie, acupunctuur en neuro-wetenschappen.
NEI kindertherapie is ontwikkeld door Wilma Klein. Deze therapie is gebaseerd op elementen uit de acupunctuur, NLP, Integra en Kinesiologie.

De NEI therapie wordt als een snelle en eenvoudige manier gezien om emotionele blokkades uit het verleden te bereiken. Met behulp van spiertesten en het stellen van vragen aan het onderbewuste geheugen, is het mogelijk om er achter te komen wat er in het verleden is gebeurd en wat je er in het NU van weerhoudt om een succesvol en gelukkig leven te leiden. Een eenvoudige ademhalingstechniek kan je daarna op weg helpen om je van deze emotionele blokkades te bevrijden.

Nei kan worden ingezet voor zowel fysieke, mentale als emotionele problemen, zoals bij voorbeeld leerproblemen, blessures, roken, overgewicht, hoofdpijnen, eczeem, stress en relatieproblemen.

NEI wordt beoefend in onderstaande plaatsen.

Klik op een provincie- of plaatsnaam of de informatie-icoontjes erachter voor een praktijkoverzicht.