MindMotions - Psychologie, Mindfulness, ACT - Echt

Foto van MindMotions - Psychologie, Mindfulness, ACT
Foto van MindMotions - Psychologie, Mindfulness, ACT

Even voorstellen
Mijn naam is Yvo in den Bosch, psycholoog en mind&body therapeut, gevestigd in Maastricht. Via MindMotions bied ik mind & body gerichte therapeutische begeleiding, training en opleiding aan om jou duurzaam te laten groeien van klacht naar kracht.

 

Mind & Body
Lichaam en geest zijn eigenlijk moeilijk los van elkaar te zien. In de reguliere zorg ligt de focus vaak enkel op de geest. Onderzoek en ervaring laten echter zien dat geluk juist een resultaat is van een gezonde geest in combinatie met een gezond lichaam. Ik begeleid mensen dan ook op weg naar meer rust, ruimte, ontspanning en geluk door technieken in te zetten vanuit mijn achtergrond in de psychologie, mindfulness, yogatherapie, personal training en voeding. Juist door mind en body te combineren ontstaat er een krachtige wisselwerking waardoor je effectiever en duurzaam je klachten verminderd en en volledig in je kracht komt en blijft.

 

Minder zorgen, verdriet & pijn. Meer genieten!
Je gaat je vrijer voelen, minder zorgen maken of vast zitten in moeilijke gedachten, je gaat beter om kunnen gaan met pijn en moeilijke gevoelens en beter voor jezelf leren zorgen. Kortom, ik help je te bewegen naar meer gezondheid, vitaliteit en geluk. Je gaat weer genieten!

 

Over mij
Vanaf het moment dat ik in 2001 aan mijn opleiding psychologie begon heb ik er mijn levensmissie van gemaakt om mensen duurzaam van klacht naar kracht te begeleiden. Gaandeweg werd mij steeds duidelijker dat geluk en gezondheid het resultaat is van een gelukkige geest in combinatie met een gezond lichaam.

Naast mijn opleiding psychologie heb ik mij dan ook de afgelopen 10 jaar persoonlijk en professioneel verdiept in mindfulness, yoga, relatietherapie en personal training. Het resultaat is een krachtige wisselwerking waarbij ik doelgerichte technieken uit al deze gebieden inzet om jou en jullie naar meer geluk, gezondheid en welzijn te begeleiden.

Mijn passie en overtuiging is tot op de dag van vandaag alleen maar toegenomen. Dat komt vooral doordat ik mijn werk mee naar huis neem! Ik vind het belangrijk om datgene wat ik uitdraag ook persoonlijk te doorleven. Juist door mijn persoonlijke uitdagingen, ontwikkelingen en overwinningen kan ik jou en jullie op een warme en betrokken manier helpen. Hierdoor kan ik beter afstemmen op de behoeftes en mogelijkheden om jou te laten groeien en kan ik je echt de tools en vaardigheden aanreiken die je duurzaam in je kracht helpen.

 

Enkele voordelen van MindMotions

  • Holisitsch: Combinatie en integratie van Mind & Body
  • Passende hulp, afgestemd op jouw behoeftes en mogelijkheden
  • Geen wachttijden (avond en weekend mogelijk)
  • Vergoeding mogelijk via zorgverzekeraar
  • Bewezen effectief: Mijn aanpak is wetenschappelijk verantwoord
  • Aangename praktijkruimte met een warme en rustige uitstraling

 

 

Foto van MindMotions - Psychologie, Mindfulness, ACT

Therapeut(en)


Yvo in den Bosch
Foto van Yvo in den Bosch

Therapieën


Opleidingen


  • Mindfulness 8-weekse Basis Training

  • Mindfulness 8-daagse Basis Trainers Opleiding

Beroepsverenigingen


  • Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG)

Adresgegevens


adres : Lariksstraat 11
6101KE
telefoonnummers : +31621208588