Hulpverleningspraktijk Voluitleven - Groningen

Foto van Hulpverleningspraktijk Voluitleven
Foto van Hulpverleningspraktijk Voluitleven

Lichaamsgerichte psychotherapie:
Investeren in jezelf met Body Mind Integrated Psychotherapy helpt jou op weg naar een zinvol en prettig(er) leven.
Last van ingehouden emoties en gevoelens? Kamp je met (spier)spanningen en blokkades in je lijf? Of worstel je met (psycho)somatische klachten en negatieve denkpatronen? Probeer dan lichaamsgerichte psychotherapie!

Je lichaam heeft een eigen intelligentie. Je lichaam mag haar/zijn verhaal vertellen. Je kunt onverwerkte emoties en gevoelens alsnog in een veilige omgeving verwerken. Dit verhoogt het in balans zijn en het voldoende energie hebben om een goede invulling aan jouw leven te geven. Er is ook aandacht voor zingeving en voor het uitbouwen van vriendschappen en relatie(s).

Deze lichaamsgerichte psychotherapie wordt door vrijwel alle zorgverzekeraars vergoed via het aanvullende pakket. Vraag de nieuwe zorgverzekeraarslijst 2016 op bij Caroliene de Gruijter.

Emotional Freedom Techniques (EFT):
Vrij van angst en stress verlicht je bestaan.
Heb je veel last van angst, paniekaanvallen, (psycho)somatische klachten, fobie, verslaving of dwanggedachten in je dagelijkse leven? Pas dan EFT toe onder begeleiding van een ervaren therapeut. EFT helpt om klachten te doen afnemen. Of helemaal te laten verdwijnen. Het is een gedegen aanpak.

Doe je mee aan een EFT-traject, dan zal je merken dat je stukje bij beetje anders tegen het leven aan gaat kijken. De ballast, het rugzakje, wordt minder zwaar. Verlichting doet je meer in het hier-en-nu komen. Eindelijk weer meer aandacht voor kinderen, partner, werk, missie en vriendschappen!

Relatietherapie:
Verbinding en verdieping door vanuit een 'wij te leven'.
Relatietherapie kan inzichtelijk maken waardoor jullie er samen niet meer goed uitkomen. Wanneer er genoeg wederkerige liefde is, dan is de mogelijkheid aanwezig om je als geliefden weer open te stellen voor elkaar. In de relatietherapie wordt gekeken naar wat jullie nodig hebben om meer vanuit een 'wij'  te leven in plaats vanuit een 'ik'. Dat laatste veroorzaakt meestal veel wrijving.

Samen verlangend zijn naar plezier, romantiek, tederheid, knuffelen en vrijen in de relatie is een goed teken. Dit geeft aan dat er in principe voldoende mogelijkheden aanwezig zijn om elkaar terug te kunnen vinden. Het vertrouwen in elkaar kan hersteld worden. Zo leer je opbouwend met elkaar omgaan en hierdoor neemt de veiligheid binnen de relatie toe. En de zin om met elkaar te vrijen.

Tantra, de weg van het hart,  voor (echt)paren
Een waardevolle aanvulling op relatietherapie.
Voor meer intimiteit, sensualiteit en seksualiteit in de relatie. Om te leren aanraken en aangeraakt te worden in contact met jezelf en met je partner. Wanneer je je meer vrouw / man wilt voelen en verlangt naar verdieping van de sensualiteit en de seksualiteit in de relatie.

Als je jezelf mag zijn en mag uiten wat je op dat momen voelt, dan voel je je welkom. Het verlevendigt de relatie, waardoor er ook meer uitwisseling komt met je partner. Dan ben je puur, oprecht, roerend, hartverwarmend en most of all helemaal jezelf! Je wordt weer spannend voor elkaar en dat is nodig om elkaars geliefde te kunnen zijn.

Indische naoorlogse problematiek (INOG)
Achter de pijn zit jouw levenskracht!
Is het nog steeds een beetje oorlog in vredestijd voor jou? Heb je last van onbestemde angsten en/ of moeite met autoriteiten? Lukt het maar niet om je draai te vinden op werkgebied? Wanneer de oorlog uit voormalig Ned. Indië een rol heeft gespeeld in jouw gezin van herkomst, dan heb je vrijwel zeker last van overgenomen oorlogsleed van je ouder(s).

Belangrijk is om je vrij te maken van overgenomen onverwerkte emoties van één van je ouder(s) met een oorlogsverleden. Dit versterkt je eigen identiteit en geeft richting aan je leven. Je leert ook om overgenomen oorlogsleed te laten gaan, zodat er meer ruimte komt om te leven in plaats van te overleven. Op die manier kun je leren vertrouwen op jouw eigen gevoelens, emoties en gedachten.

Foto van Hulpverleningspraktijk Voluitleven

Workshops


Tantra voor vrouwen weekend 'Sensueel ontwaken'

Een helend en verdiepend tantra weekend voor vrouwen, gericht op vrouw-zijn, intimiteit en sensualiteit. Laagdrempelig van opbouw. Een waardevol cadeau voor jezelf en voor je relatie(s).
Maak kennis met je innerlijke vrouw! Vrouwen empowerment!

 

TIJDEN
Vrijdag 22 januari 2021 van 19.00 tot 22.30. 
Zaterdag 23 januari & zondag 24 januari 2021 van 09.00 tot 18.30.


VOOR WIE?
Voor vrouwen van alle leeftijden, die van binnenuit zich (nog) meer op tantrische wijze vrouw willen voelen, hun vrouw-zijn intenser willen ervaren en zichzelf als vrouw alle vrijheid willen geven om open te gaan en tot volle bloei te komen. De vrouwelijke energie in onszelf staat centraal in 'Sensueel ontwaken'.

 

REVIEWS:
Ruimte voor mijn eigenheid. Boven verwachting liefdevol, respectvol en effectief. Ik heb nu beter zicht op mezelf hoe ik vanuit mijn vrouwelijke energie met intimiteit en sensualiteit om kan gaan in alle respect voor mijn eigen grenzen."

"Fijn was hoeveel meer ik mijn eigen lichaam kan ervaren door contact te maken met mijn vrouwelijke energie! En die seksuele energie voel ik nog in mij rond wervelen. Het programma was bondig, afwisselend en prima in balans.

"Ik heb genoten van mijn lijf en mijn vrouwelijkheid. Ik vond het een goede afwisseling tussen meditatie, lichaamswerk, massage en tantrische rituelen. De begeleiding was warm, betrokken en kundig."

WAAR GAAT HET OVER?
Verlang je ernaar thuis te komen in jezelf? Je vertrouwt en intiem te voelen met je vrouwenlijf? Verlang je ernaar dat je lijf zich ontspant en zich overgeeft aan wat er in jou leeft? Wil je ervaren hoe het is om liefdevol aan te raken, aangeraakt te worden en je te laten raken? Wil je meer van jouw eigen intimiteit kunnen genieten? Meer toegankelijk worden voor jouw sensualiteit?

WAT GAAN WE DOEN?
In ons lijf is alles aanwezig. Belangrijk is de weg hier naar toe te weten. We zullen een aantal paden betreden om hiermee kennis te maken. Sensueel ontwaken doen we door contact te maken met ons lijf, ons hart en onze vurigheid. Liefdevol met ons lijf leren omgaan en op een nieuwe wijze naar die heerlijke vrouw in onszelf kijken, zorgt ervoor dat we ons meer op ons gemak gaan voelen en steviger in ons lijf komen te zitten. Ons zelfvertrouwen neemt toe, er komt meer ontspanning en plezier. De weg komt vrij om onze eigen sensualiteit meer toe te laten en ons vrouw-zijn intenser te beleven.

WAT BRENGT HET?
Op deze wijze ga je meer handelen vanuit jouw wensen en verlangens en vollediger vanuit een ‘ja’ leven. Door jezelf liefdevol te accepteren kom je in aanraking met jouw eigen natuur. Dat maakt het leven lichter en voller. Vanuit diepe acceptatie kan verandering zich voltrekken. In verbondenheid met de aanwezige vrouwen ervaar je steun en (h)erkenning en is het veilig om jezelf te zijn en te mogen zijn met wat er is op dat moment.

WAT IS NODIG?
Wij zorgen voor een veilige setting. Jij draagt verantwoording voor jouw eigen proces. Wij bieden ruimte voor ontspanning, plezier en speelsheid in een sfeer van integriteit en respect. Jij mag jezelf centraal stellen. Het gaat hier niet om seks..

TOEGEPASTE WERKVORMEN:
Dynamische meditaties, stiltemeditaties, dans, korte deelrondes, tantrische massage, lichaamswerk, visualisaties en tantrische rituelen.

 

DOOR WIE?
Caroliene Rangeeni de Gruijter (lichaamsgericht therapeut), en assistente Corien Mechielsen (Raw Food). Inclusief twee heerlijke tantrische lunches kruidenthee & vruchtensap.

 

EARLY BIRD KORTING
Bij opgave en betaling vòòr 22 november 2020 ontvang je een mooie korting van 20,- euro. Neem je een introducee / vriendin / kennis mee, dan geldt deze korting ook. Voldoe je aan beide voorwaarden, dan krijg je een korting van 20,- euro!

Sleutelwoorden : ademhaling, dans, massage, meditatie
Prijs : 245.00
workshoplocatie : Heratemaheerd 24 Groningen Groningen
workshopperiode : 22-01-2021 t/m 24-01-2021
workshopdagen : vrijdag, zaterdag en zondag

 

TIJDEN
Vrijdag 22 januari 2021 van 19:00 tot 22:30.
Zaterdag 23 januari & zondag 24 januari 2021 van 09:00 tot 18:30.

 

PARKEERGELEGENHEID
Voldoende parkeergelegenheid voor de deur van de praktijk. Slaapgelegenheid in een mooie Bed & Breakfast 'de Woldstee' op loopafstand. Saskia in't Veld kun je bellen of er plek is op 050.5797330.


Tantra voor vrouwen weekend 'Opengaan en bloeien'

Een waardevol cadeau voor jezelf en voor je relatie(s).
De mannelijke energie (be)leven op een vrouw eigen wijze staat centraal!
Maak kennis met je innerlijke man!

 

TIJDEN
Vrijdag 12 februari 2021 van 19.00 tot 22.30.
Zaterdag 13 februari & zondag 14 februari 2021 van 09.00 tot 18.30.


Ben je er klaar voor om je vrouwelijkheid, zachtheid en sensualiteit in jezelf nog meer tot bloei te laten komen en heb je enige ervaring met tantra? En sta je er wel eens bij stil wat er zou gebeuren als je nog meer vanuit je hart zou durven leven? Dus op liefdevolle wijze ruim baan geven aan je persoonlijke verlangens en wensen en het ervan gaan nemen als zelfbewuste, sensuele vrouw! Door de mannelijke energie in onszelf aan te spreken komen we een heel eind in deze richting. Doe je mee?

WAT LEVERT DE MANNELIJKE ENERGIE IN ONSZELF OP?
Mannelijke energie is naar buiten gericht. De essentie van mannelijke energie is krachtig en zacht, beschermend, ondersteunend, wilskrachtig en daadkrachtig. Het vult onze vrouwelijke energie aan. Dat versterkt weer de verbinding met ons vrouw-zijn, onze intimiteit en onze sensualiteit. We gaan in contact met onze mannelijke energie, onderzoeken wat nodig is om onze innerlijke man te omhelzen. En dat, wat in jou leeft, kan diep van binnenuit de wereld ingezet worden. Zo krijg je sturing over jouw leven!

REVIEWS
Ik voelde ik me geborgen door de zorg en de kennis die de begeleiding bood. Terugkijkend merk ik dat het me veranderd heeft. Ik voel me fijner, ronder en zachter met mezelf. Ik merk dat ik dat ook uitstraal naar de mensen om me heen. Het was fijn om de betrokkenheid van andere vrouwen te beleven."

"Ik begrijp nu hoe dit energetische samenspel zoveel liefde en passie in gang kan brengen. Heerlijk om in aanwezigheid van andere vrouwen, mezelf op te leren laden met seksuele energie. Stromen, gloeien en bloeien!"

"Dat man en vrouw elkaar energetisch perfect aanvullen via de chakra's, vervulde me met blije verwondering. Puzzelstukjes vielen op z'n plaats door de manier hoe tantra hierop inspeelt en hoeveel je aan intimiteit en dichtbijheid kunt bereiken."

VEILIGHEID EN UITDAGING
In een sfeer van integriteit, respect, speelsheid en veiligheid krijg je de kans jezelf te ontmoeten, je vrouwelijkheid te ontvouwen en je grenzen te verleggen naar behoefte.

MINNARES, AMAZONE, GELIEFDE EN WIJZE VROUW
Het opengaan en bloeien zal jou in contact brengen met je innerlijke kwaliteiten. Dat brengt jou in verbinding met de minnares, de amazone, de geliefde en de wijze vrouw in jou. Verder ga je kennismaken met de drie yangpoorten in jouw lichaam. Dit gaat samen met het verwerken van een stuk oude pijn, het loslaten van een aantal beperkende beelden en innerlijke overtuigingen.

HET WAKKER MAKEN VAN SEKSUELE ENERGIE
Zo ontstaat er ruimte in jezelf door het omhoog ademen en vrij laten stromen van de seksuele energie (levensenergie); onze bron van levendigheid en creativiteit. Het openen van de drie yangpoorten zal dit weekend op gevarieerde wijze ervaren worden door vooral het 2de, 4de en 6de chakra te activeren. Tantrische massage maakt ons lichaam ontvankelijk voor sensualiteit, lustbeleving en liefdesgevoelens.

WAAROM ALLEEN MET VROUWEN?
In de voedende aanwezigheid van vrouwen is het veilig om te leren hoe je de seksuele energie opwekt en oplaadt in je lijf. Door afwezigheid van mannen is er geen competitiedrang. Dat nodigt uit tot het onderzoeken, ontdekken en verstevigen van de eigen seksuele identiteit en sensualiteit. Seksualiteit is immers vooral gericht op de mannelijke behoeften in onze samenleving en nu heb je de kansom jouw seksuele energie te agan eravren. Tantra doe je voor jezelf!

TOEGEPASTE WERKVORMEN
Dynamische meditatie, stiltemeditatie, deelronde, dans, lichmaasgerichte oefeningen, tantrische massage, visualisatie en tantrische rituelen.

 

DOOR WIE?
Caroliene de Gruijter (lichaamsgericht therapeut), en assistente Marion de Wilde. Inclusief twee heerlijke tantrische lunches kruidenthee & vruchtensap. 

PRAKTISCHE ZAKEN
Inclusief 2 tantrische lunches, kruidenthee, sapjes en koekjes. Overnachtingen niet inbegrepen.
Betaalbare bed&breakfast 'De Woldstee' op loopafstand. Of naar het vlakbij gelegen Bed & Breakfast La BLoem - Aly Pepping - Thesinge - Tel: 06 - 10500773.

EARLY BIRD KORTING
Bij opgave en betaling vòòr 12 november 2020 ontvang je een mooie korting van 20,- euro. Neem je een introducee / vriendin / kennis mee, dan geldt deze korting ook. Voldoe je aan beide voorwaarden, dan krijg je een korting van 20,- euro!

AANMELDINGSPROCEDURE
Twijfel je aan deelname of wil je eerste meer informatie voordat je beslist tot deelname? Klik dan hier voor het aanvragen van een (telefonisch) kennismakingsgesprek en verstuur jouw mailtje. Binnen één werkdag neem ik dan contact met jou op voor het maken van een (telefonische) afspraak.

HOE GEEF JE JE OP?
Door het aanmeldingsforrmulier op de site in te vullen en te versturen. Je kunt ook een kosteloos en vrijblijvend oriënterend gesprek aanvragen als je niet weet of je daar op je plek zal zijn. Bel dan naar 06.173.22.859. Of stuur een mail naar voluitleven@gmail.com

VRAGENLIJSTJE
Jouw aanmelding geldt vanaf het moment dat jouw betaling binnen is gekomen. Binnen twee werkdagen neem ik contact met je op voor het stellen van vijf persoonlijke vragen. De bevestigingsbrief voor het tantrische vrouwenweekend "Opengaan en bloeien' ontvang je uiterlijk een week van te voren met relevante informatie over wat je mee hebt te nemen.

ANNULERINGSVOORWAARDEN
Bij annulering tot drie weken vòòr het weekend 'Opengaan en bloeien' wordt het cursusgeld teruggestort, verminderd met 50,- euro annuleringskosten. Daarna is het totale bedrag verschuldigd, tenzij jouw plek door een andere vrouw kan worden ingenomen.

Sleutelwoorden : dans, massage, meditatie, mindfulness
Prijs : 245.00
workshoplocatie : Heratemaheerd 24 Groningen Groningen
workshopperiode : 12-02-2021 t/m 14-02-2021
workshopdagen : vrijdag, zaterdag en zondag

 

Tijden:
Vrijdag 12 februari 2021 van 19.00 tot 22.00 u.
Zaterdag 13 februari zondag 14 februari 2021 van 09.00 tot 18.30 u.

 

PARKEERGELEGENHEID EN SLAAPGELEGENHEID:
Voldoende parkeergelegenheid voor de deur van de praktijk. Slaapgelegenheid in een mooie Bed & Breakfast 'De Woldstee' op loopafstand. Saskia in't Veld kun je bellen of er plek is op 050 579 73 30.

Trainingen


Tantra voor vrouwen weekend 'Het innerlijk huwelijk''

Het ervaren van het innerlijk huwelijk tussen je innerlijke vrouw en je innerlijke man is als thuiskomen in jezelf. Het is een samensmelten met jezelf en met de ander met behoud van jezelf. Een waardevol cadeau voor jezelf en voor je relatie(s). Het is niet seksueel gericht. 

 

TIJDEN
Vrijdag 9 april 2021 van 19.00 tot 22.00 u.
Zaterdag 10 april & zondag 11 april 2021 van 09.00 tot 18.30 u.


Voor vrouwen van alle leeftijden, die zich van binnenuit (nog) meer vrouw willen voelen en enige ervaring met tantra hebben opgedaan. De focus ligt op het in   harmonie brengen van onze innerlijke man en vrouw, waardoor we innerlijke heelheid gaan ervaren. Dan zijn we ook in staat in harmonie met onze geliefde te zijn en elkaar als eenheid te beleven! Leven in liefde vraagt om afstemming op de juiste golflengte van ons hart.   

 

WAAR GAAT HET OVER?
Heb je teveel mannelijke energie in je lijf, dan voel je je weinig geborgen in jezelf, hebt moeite met je hart te openen, voelt je angstig, gespannen, leeg en rusteloos. Bij een teveel aan vrouwelijke energie kun je moeilijk grenzen stellen (nee), laat je je meeslepen door je emoties en reageer je hypergevoelig op prikkels van buitenaf.  

 

WAT GAAN WE DOEN?
Onze innerlijke vrouw en innerlijke man wakker maken met hulp van adem, beweging en geluid. De seksuele energie in ons bekken opladen en omhoog ademen. We gaan oefenen om over en weer van de vrouwelijke in de mannelijke energie over te gaan. Als dit lukt, dan raken we in een heerlijke extatische flow! Ons derde oog, ons hart en onze schoot opent zich. Er komt meer samenhang met ons zijn, doen en denken. De eenheid in onszelf als vrouw wordt voelbaar via het innerlijk huwelijk. En dan groeit op  natuurlijke wijze het ‘Het innerlijk huwelijk’ gevoel van groeien, bloeien en gloeien!     

WAT BRENGT HET ONS?

Het innerlijk huwelijk helpt ons om aanwezige blokkades, ruzies, emotionele disbalans, miscommunicatie, het voortdurend druk hebben, angst en lusteloosheid te doen verminderen. Ons hart opent zich en er komt meer balans tussen nemen en geven in ons liefdesleven. Het ontvankelijke, sensuele, bezielde vrouwelijke deel van onszelf, waardoor we afgestemd, liefdevol en prettig gaan handelen, wordt zichtbaar.  

 

WELKE WERKVORMEN?
Dynamische meditaties    korte deelrondes   stiltemeditaties   tantrische massages   dans   visualisaties  Familieopstellingen   tantrische rituelen   lichaamsgerichte oefeningen 

 

WAT ZIJN DE VOORWAARDEN?
Wij zorgen voor een veilige setting. Jij draagt voor jouw  groeiproces verantwoording. Wij bieden ruimte voor ontspanning, plezier en speelsheid in een sfeer van integriteit en respect. Jij mag jezelf centraal stellen. Sensuele en erotische gevoelens mogen er zijn in aanwezigheid van andere vrouwen. Het is niet seksueel gericht.

 

DOOR WIE?
Caroliene Rangeeni de Gruijter (lichaamsgericht therapeut) en assistente Corien Mechielsen (Raw food therapist).


PRAKTISCHE ZAKEN
Bij het vrouwenweekend 'Het innerlijk huwelijk' is inbegrepen 2 tantrische biologische lunches, kruidenthee, sapjes en koekjes. Overnachtingen niet inbegrepen.
Betaalbare bed&breakfast 'De Woldstee' op loopafstand. Of naar het vlakbij gelegen Bed & Breakfast La BLoem - Aly Pepping - Thesinge - Tel: 06 - 10500773.

 

EARLY BIRD KORTING
Bij opgave en betaling vòòr 9 februari 2021 ontvang je een mooie korting van 20,- euro. Neem je een introducee / vriendin / kennis mee, dan geldt deze korting ook. Voldoe je aan beide voorwaarden, dan krijg je een korting van 20,- euro!

AANMELDINGSPROCEDURE
Twijfel je aan deelname of wil je eerste meer informatie voordat je beslist tot deelname? Klik dan hier voor het aanvragen van een (telefonisch) kennismakingsgesprek en verstuur jouw mailtje. Binnen één werkdag neem ik dan contact met jou op voor het maken van een (telefonische) afspraak.


HOE GEEF JE JE OP?
Door het aanmeldingsforrmulier op de site in te vullen en te versturen. Je kunt ook een kosteloos en vrijblijvend oriënterend gesprek aanvragen als je niet weet of je daar op je plek zal zijn. Bel dan naar 06.173.22.859. Of stuur een mail naar voluitleven@gmail.com


VRAGENLIJSTJE
Jouw aanmelding geldt vanaf het moment dat jouw betaling binnen is gekomen. Binnen twee werkdagen neem ik contact met je op voor het stellen van vijf persoonlijke vragen. De bevestigingsbrief voor het tantrische vrouwenweekend "Het innerlijk huwelijk' ontvang je uiterlijk een week van te voren met relevante informatie over wat je mee hebt te nemen.


ANNULERINGSVOORWAARDEN
Bij annulering tot drie weken vòòr het weekend 'Het innerlijk huwelijk' wordt het cursusgeld teruggestort, verminderd met 50,- euro annuleringskosten. Daarna is het totale bedrag verschuldigd, tenzij jouw plek door een andere vrouw kan worden ingenomen.  

 

HOE MELD JE JE AAN? Ga naar www.voluitleven.com / aanmeldingsgesprek.Voor meer info: 06.173.22.859.Een vrijblijvend (telefonisch) oriënterend gesprek is ook mogelijk.

Sleutelwoorden : ademhaling, dans, massage, meditatie
Prijs : 245.00
traininglocatie : Heratemaheerd 24 Groningen Groningen
trainingperiode : 09-04-2021 t/m 11-09-2021
trainingdagen : vrijdag, zaterdag en zondag

 

TIJDEN
Vrijdag 9 april 2021 van 19.30 tot 22.30 u. (inloop vanaf 19.00 u.)
Zaterdag 10 april en zondag 11 april 2021 van 09.00 tot 18.30 u.

 

PARKEERGELEGENHEID en SLAAPGELEGENHEID:

Voldoende parkeergelegenheid voor de deur van de praktijk. Slaapgelegenheid in een mooie Bed & Breakast 'De Woldstee' op loopafstand. Saskia in't Veld kun je bellen of er plek is op 050 579 73 30.

 

SLAAPGELEGENHEID:
Bed & Breakfast 'de Woldstee' op loopafstand. Saskia in't Veld kun je bellen op 050.5797330.

Therapeut(en)


Caroliene Rangeeni de Gruijter
Foto van Caroliene Rangeeni de Gruijter

Therapieën


 

Opleidingen


  • 4-jarige opleiding HBO Algemeen Maatschappelijk werk te Groningen

  • 3-jarige tantratraining 'Leven in Liefde' aan het Sharadia Tantra Instituut te Mook

  • 4-jarige beroepsopleiding HBO Bodymind Opleidingen te Gouda

  • 2-jarige relatietraining 'Growing in love' aan het Aumm Instituut te Nijeholtpade

  • PSBK bij het CAM Instituut te Utrecht

Beroepsverenigingen


  • RBCZ Kloosterstraat 82 4701 KS Roosendaal www.rbcz.nu

  • SBLP Astersingel 74 2651 PK Berkel en Rodenrijs www.sblp.nl

Adresgegevens


adres : Heratemaheerd 24
9737 MT
telefoonnummers : 06-17322859