Hulpverleningspraktijk Voluitleven - trainingen

Op deze pagina vindt u trainingen die Hulpverleningspraktijk Voluitleven aanbiedt op het gebied van ademhaling, dans, massage en meditatie in Groningen. In het menu aan de linkerkant staat een overzicht van deze activiteiten. U kunt op de links onder Trainingen klikken om naar een activiteit te gaan. U blijft hierbij op dezelfde pagina. Indien u op andere links klikt verlaat u deze pagina.

Trainingen


Tantra voor vrouwen weekend 'Womb Empowerment' 2021

TIJDEN
Vrijdag 26 november 2021 van 19.00 tot 22.00 u.
Zaterdag 27 november 2021 van 09.00 tot 18.30 u.
Zondag 28 november 2021 van 09.00 tot 18.30 u.

 

WOMB EMPOWERMENT
Voor vrouwen van alle leeftijden, die zich van binnenuit (nog) meer vrouw willen voelen. De focus ligt op het verdiepen en verlevendigen van het contact met onze baarmoeder; de krachtbron van de vrouw. Een schatkist boordevol vrouwelijkheid, innerlijke waarheden, authenticiteit en zachte oerkracht! In deze tijd van het herwaarderen van de vrouwelijke energie mogen we onze gaven inzetten voor ons persoonlijk leiderschap.    

   

WAAR GAAT HET OVER  In onze ontvankelijke baarmoeder dragen we levenservaringen en      emoties met ons mee. We zijn zo vervreemd geraakt van ons (onder)lichaam dat we niet ‘weten’ hoezeer onverwerkte emoties door blijven spelen op onze mentale, emotionele en fysieke gezondheid. Het in evenwicht brengen van onze (energetische) baarmoeder komt ten goede van de magie en de kracht, die in dit heiligdom besloten liggen. Leren we onszelf weer energetisch te zuiveren, dan komen van binnenuit helende krachten vrij. Onze levensenergie, liefde en seksuele energie neemt toe. Het verdiept onze sensualiteit en ons vrouw-zijn. Het intensiveert ook onze seksuele beleving en het samenzijn met zowel onszelf als met de ander.

 

 WAT GAAN WE DOEN?
Met gerichte tantrische oefeningen en rituelen maken we onzelevensenergie en seksuele energie wakker, zodat we energetisch tot stroming komen. Dit leidt naar een diepere laag in onszelf, waardoor het mogelijk wordt ons te verbinden met onze baarmoeder (aarde), hart (liefde) en ziel (spirit). Aangeleerde patronen, die ons in de weg staan om ons te verbinden met onze essentie en innerlijke waarheid, laten we gaan.    

       

WAT BRENGT HET JOU?
Door onze baarmoeder en bekken te gaan bewonen neemt onzevrouwen empowerment toe. We komen thuis in onszelf en gaan onze ware essentie meer   ervaren. Daar hoort ook een vrouwenleven bij, die overeenkomt met onze diepste wensen en verlangens. Meer durven dromen. Keuzes durven maken. Stappen durven zetten. Dat geeft ons zelfvertrouwen en zelfliefde om als vrouw te mogen stralen in al haar kracht.  

   

WAT ZIJN DE VOORWAARDEN?
Wij zorgen voor een veilige bedding, waarin jij mag ervaren wat zich aandient. Wij bieden ruimte voor ontspanning, plezier en speelsheid in een sfeer van integriteit, warmte en respect. Jij draagt verantwoording voor jouw groeiproces. Enige tantra ervaring of lichaamswerk is nodig. Tantra voor vrouwen is niet seksueel gericht.        

 

WELKE WERKVORMEN?
Meditaties • korte deelrondes • helende massage • visualisaties •  Yoni ei ritueel• familieopstellingen • tantrische rituelen • Lichaamsgerichte oefeingen •     

 

HOE MELD JE JE AAN?
Ga naarwww.voluitleven.com / aanmeldingsgesprek. Wil je meer info?Vraag dan eenvrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek aan: voluitleven@gmail.com.

Sleutelwoorden : ademhaling, dans, massage, meditatie
Prijs : 245.00
traininglocatie : Heratemaheerd 24 Groningen Groningen
trainingperiode : 26-11-2021 t/m 28-11-2021
trainingdagen : vrijdag, zaterdag en zondag

 

TIJDEN
Vrijdag 26 november 2021 van 19.30 tot 22.30 u. (inloop vanaf 19.00 u.)
Zaterdag 27 november 2021 van 09.00 tot 18.30 u.
zondag 28 november 2021 van 09.00 - 18.30 u.

 

PARKEERGELEGENHEID en SLAAPGELEGENHEID:

Voldoende parkeergelegenheid voor de deur van de praktijk. Slaapgelegenheid in een mooie Bed & Breakast 'De Woldstee' op loopafstand. Saskia in't Veld kun je bellen of er plek is op 050 579 73 30.

 

SLAAPGELEGENHEID:
Bed & Breakfast 'de Woldstee' op loopafstand. Saskia in't Veld kun je bellen op 050.5797330.