Hulpverleningspraktijk Voluitleven - trainingen

Op deze pagina vindt u trainingen die Hulpverleningspraktijk Voluitleven aanbiedt op het gebied van ademhaling, dans, massage, meditatie en ontspanning in Groningen. In het menu aan de linkerkant staat een overzicht van deze activiteiten. U kunt op de links onder Trainingen klikken om naar een activiteit te gaan. U blijft hierbij op dezelfde pagina. Indien u op andere links klikt verlaat u deze pagina.

Trainingen


Tantra voor vrouwen weekend 'Womb awakening' 2024

TIJDEN
Vrijdag 28 juni 2024 van 19.00 tot 22.00 u.
Zaterdag 29 juni 2024 van 09.00 tot 18.30 u.
Zondag 30 juni 2024 van 09.00 tot 18.30 u.

 

WOMB AWAKENING
Voor vrouwen van alle leeftijden, die zich van binnenuit (nog) meer vrouw willen voelen. De focus ligt op het verdiepen en verlevendigen van het contact met onze baarmoeder; de krachtbron van de vrouw. Een schatkist boordevol vrouwelijkheid, innerlijke waarheden, authenticiteit en zachte oerkracht! In deze tijd van het herwaarderen van de vrouwelijke energie mogen we onze gaven inzetten voor ons persoonlijk leiderschap.    

   

WAAR GAAT HET OVER  In onze ontvankelijke baarmoeder dragen we levenservaringen en      emoties met ons mee. We zijn zo vervreemd geraakt van ons (onder)lichaam dat we niet ‘weten’ hoezeer onverwerkte emoties door blijven spelen op onze mentale, emotionele en fysieke gezondheid.

Het in evenwicht brengen van onze (energetische) baarmoeder komt ten goede van de magie en de kracht, die in dit heiligdom besloten liggen. Leren we onszelf weer energetisch te zuiveren, dan komen van binnenuit helende krachten vrij. Onze levensenergie, liefde en seksuele energie neemt toe. Het verdiept onze sensualiteit en ons vrouw-zijn. Het intensiveert ook onze seksuele beleving en het samenzijn met zowel onszelf als met de ander.

 

 WAT GAAN WE DOEN?
Met gerichte tantrische oefeningen en rituelen maken we onzelevensenergie en seksuele energie wakker, zodat we energetisch tot stroming komen. Dit leidt naar een diepere laag in onszelf, waardoor het mogelijk wordt ons te verbinden met onze baarmoeder (aarde), hart (liefde) en ziel (spirit). Aangeleerde patronen, die ons in de weg staan om ons te verbinden met onze essentie en innerlijke waarheid, laten we gaan.    

       

WAT BRENGT HET JOU?
Door onze baarmoeder en bekken te gaan bewonen neemt onze vrouwen empowerment toe. We komen thuis in onszelf en gaan onze ware essentie meer ervaren. Daar hoort ook een vrouwenleven bij, die overeenkomt met onze diepste wensen en verlangens. Zelfrealisatie. Meer durven dromen. Keuzes durven maken. Stappen durven zetten. Dat geeft ons zelfvertrouwen en zelfliefde om als vrouw te mogen stralen in al haar kracht.  

   

WAT ZIJN DE VOORWAARDEN?
Wij zorgen voor een veilige bedding, waarin jij mag ervaren wat zich aandient. Wij bieden ruimte voor ontspanning, plezier en speelsheid in een sfeer van integriteit, warmte en respect. Jij draagt verantwoording voor jouw groeiproces. Enige tantra ervaring of lichaamswerk is nodig. Tantra voor vrouwen is niet seksueel gericht.        

 

WELKE WERKVORMEN?
Meditaties • korte deelrondes • helende massage • visualisaties •  Yoni ei ritueel• familieopstellingen • tantrische rituelen • Lichaamsgerichte oefeingen •     

 

HOE MELD JE JE AAN?
Ga naarwww.voluitleven.com / aanmeldingsgesprek. Wil je meer info? Vraag dan eenvrijblijvend (telefonisch) kennismakingsgesprek aan: voluitleven@gmail.com.

Sleutelwoorden : ademhaling, dans, massage, meditatie
Prijs : 285.00
traininglocatie : Heratemaheerd 24 Groningen Groningen
trainingperiode : 28-06-2024 t/m 30-06-2024
trainingdagen : vrijdag, zaterdag en zondag

 

TIJDEN
Vrijdag 28 juni van 19.30 tot 22.30 u. (inloop vanaf 19.00 u.)
Zaterdag 29 juni van 09.00 tot 18.30 u.
zondag 30 juni van 09.00 - 18.30 u.

 

PARKEERGELEGENHEID en SLAAPGELEGENHEID:

Voldoende parkeergelegenheid voor de deur van de praktijk. Slaapgelegenheid in een mooie Bed & Breakast 'De Woldstee' op loopafstand. Saskia in't Veld kun je bellen of er plek is op 050 579 73 30. of naar Bed & Breakfast Het Ellerhoes  te Bedum, te boeken via www.hetellerhoes.nl.

 

 

trainingen die recent gehouden zijn
Tantra voor vrouwenweekend 'Het innerlijk huwelijk' 2024

 

HET INNERLIJK HUWELIJK
'Awaken the wild woman in you – She has been asleep too long' - Clarissa Pinkola Estes.

 

Vrijdag 24 meil 2024 van 19.00 tot 22.00 u.
Zaterdag 25 mei 2024 van 09.00 tot 18.30 u.
Zondag 26 mei 2024 van 09.00 tot 18.30 u.

 

 

De focus ligt op het in harmonie brengen van onze innerlijke vrouw en man, waardoor we innerlijke heelheid gaan ervaren. Dan zijn we ook in staat in harmonie met onze geliefde te zijn en elkaar als eenheid te beleven. Leven in liefde vraagt om afstemming op de juiste golflengte van ons hart en onze schoot


VOOR WIE?
Voor vrouwen van alle leeftijden, die zich van binnenuit (nog) meer vrouw willen voelen en enige ervaring met tantra hebben opgedaan. Het innerlijk huwelijk helpt je thuiskomen in jezelf!


WAAR GAAT HET OVER?
Bij een teveel aan vrouwelijke energie kun je moeilijk grenzen stellen (nee), laat je je meeslepen door je emoties en reageer je hypergevoelig op prikkels van buitenaf. Heb je teveel mannelijke energie in je lijf, dan voel je je weinig geborgen in jezelf, hebt moeite met je hart te openen, voelt je angstig, gespannen, leeg en rusteloos.


WAT GAAN WE DOEN?
Onze innerlijke vrouw en man wakker maken met hulp van adem, beweging en geluid. De seksuele energie in ons bekken opladen en omhoog ademen. We gaan oefenen om over en weer van de vrouwelijke in de mannelijke energie over te gaan.

Als dit lukt, dan raken we in een heerlijke extatische flow! Ons derde oog, ons hart en onze schoot opent zich. Er komt meer samenhang met ons zijn, doen en denken. De eenheid in onszelf als vrouw wordt voelbaar via het innerlijk huwelijk. En dan groeit op natuurlijke wijze 'het 'thuiskomen in jezelf' gevoel van groeien, bloeien en gloeien!


WAT BRENGT HET ONS?
Het innerlijk huwelijk helpt ons om aanwezige blokkades, ruzies, emotionele disbalans, miscommunicatie, het voortdurend druk hebben, angst en lusteloosheid te doen verminderen. Ons hart opent zich en er komt meer balans tussen nemen en geven in ons liefdesleven. Het ontvankelijke, sensuele, bezielde vrouwelijke deel van onszelf, waardoor we afgestemd, liefdevol en prettig gaan handelen, wordt zichtbaar. Dat vergroot onze empowerment.


Review: "Mijn innerlijke man is een indiaan. Hij rent en rolt door de bosjes. Mijn innerlijke vrouw is een zigeunerin en danst vol vuur. Hun boodschap is duidelijk: ” Luister meer naar je lijf.” Niet teveel meer op mijn schouders nemen."

Review: "Ik mag beter op mezelf en op mijn lijf gaan letten. Vooral de familieopstelling van mijn innerlijke vrouw en innerlijke man heeft me versterkt. Ik luister nu echt naar hen, waardoor ik prettiger in het leven ben gaan staan."


WAT ZIJN DE VOORWAARDEN?
Wij zorgen voor een veilige setting. Jij draagt verantwoording voor jouw groeiproces. Wij bieden ruimte voor ontspanning, plezier en speelsheid in een sfeer van integriteit en respect. Jij mag jezelf centraal stellen. Sensuele en erotische gevoelens mogen er zijn in aanwezigheid van andere vrouwen. Het is niet seksueel gericht.


WELKE WERKVORMEN?
Dynamische meditaties, korte deelrondes, stiltemeditatie, tantrische massages, dans, visualisaties, lichaamsgerichte oefeningen, familieopstellingen en tantrisch rituelen.


EARLY BIRD
Bij opgave en betaling voor 24 december 2023 ontvang je een mooie korting van 20,- euro. Neem je een introducee mee, dan geldt deze korting ook. Is het alle twee, dan geldt een krting van 20,-.


KENNISMAKING MOGELIJK VAN TE VOREN
Twijfel je aan deelname of wil je eerst meer informatie voordat je de stap zet? Ga dan naar www.voluitleven.com/contact/kennismakingsgesprek voor een vrijblijvend en kosteloos (telefonisch) kennismakingsgesprek. Binnen twee werkdagen ontvang je een berichtje. Of mail naar voluitleven@gmail.com.


HOE GEEF JE JE OP?
Door het aanmeldingsformulier in te vullen en te versturen op: https://www.voluitleven.com/contact/aanmeldingsformulier.


AANMELDINGSVOORWAARDEN
Jouw aanmelding geldt vanaf het moment dat je opgegeven hebt. Binnen twee werkdagen neem ik contact met jou op.


ANNULERINGSVOORWAARDEN
Bij annulering tot drie weken voor het weekend 'Het innerlijk hiwelijk' wordt het cursusgeld teruggestort, verminderd met 75,- euro annuleringskosten. Daarna is het totale bedrag verschuldigd, tenzij jouw plek door een andere vrouw kan worden ingenomen.


WAAR OVERNACHTEN?
Zoek je een slaapplek om te overnachten, neem dan contact op met Rangeeni voor een Bed & Breakfast , waaronder eentje op loopafstand van de locatie Hulpverleningspraktijk Voluitleven.

Sleutelwoorden : ademhaling, massage, meditatie, ontspanning
Prijs : 285.00
traininglocatie : Heratemaheerd 24 Groningen Groningen
trainingperiode : 24-05-2024 t/m 26-05-2024
trainingdagen : vrijdag, zaterdag en zondag

Data tantra voor vrouwen 'Het innerlijk huwelijk' 2024

Vrtijdag 24 mei 2024 van 19.00 tot 22.30.
Zaterdag 25 mei 2024 & zondag 26 mei van 09.00 tot 18.30.

Vrij parkeren voor de deur.