Praktijk voor psycho- hypnotherapie en EMDR - Den Haag

Foto van Praktijk voor psycho- hypnotherapie en EMDR

Op een unieke en inspirerende plek midden in het Statenkwartier van Den Haag vindt u mijn praktijk voor Psycho-, Hypnotherapie en EMDR. 

Vanuit rust en ruimte bied ik professionele begeleiding. Of het nu gaat om coaching, EMDR, psycho- of hypnotherapie. De begeleiding is altijd doelgericht, op maat, kortdurend en effectief. Er is de mogelijkheid om de begeleiding zittend of wandelend in de buitenlucht te doen. De natuur is extra ondersteunend voor het veranderproces van cliënten. Park Zorgvliet en de Scheveningse bosjes liggen op loopafstand.  


Ik blijf continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied. Dit wordt ook vereist van mijn beroepsverenining de VIT.  

Na mijn opleiding aan de HALO: (Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding) ben ik vele jaren werkzaam geweest voor de farmaceutische industrie. Ook heb ik gewerkt als consultant bij diverse werving- en selectiebureau's. Als docent lichamelijke opvoeding en therapeut weet ik dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn.Tevens was ik werkzaam als opleider aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. 

Foto van Praktijk voor psycho- hypnotherapie en EMDR

Therapeut(en)


Yvonne de Vries
Foto van Yvonne de Vries

Therapieën


Opleidingen


 • Ned Academie voor Psychotherapie
  Hypnotherapie
  EMDR
  HALO (Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding

Beroepsverenigingen


 • VIT (Vereniging Integraal Therapeuten)
  lidcodenr: 405.12A

 • RBCZ

 • NVECP Reg nr: 10092

Adresgegevens


adres : Johan van Oldenbarneveltlaan 2
2582 NN
telefoonnummers : 0651750149