Praktijk Oosting voor Relatie- en Individuele therapie - Assen

Ik heb jarenlang in de geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg gewerkt en ben daar een aantal jaren geleden gestopt om me volledig te richten op mijn eigen praktijk. Hier behandel en coach ik mensen met relatieproblemen en individuele problemen.

Ik ben pragmatisch ingesteld, werk vanuit het hier en nu, en ik sta graag met 2 voeten op de grond. Ik hoor dan ook vaak terug dat mensen blij zijn met mijn nuchtere en praktische kijk en dat dit ze echt vooruit helpt.

Ik heb veel ervaring in het werken met relatieproblemen zoals vreemdgaan, sleur, conflicten, je eenzaam en/of onbegrepen voelen in je relatie, negatieve patronen die telkens terugkeren. Ook werk ik veel met mensen die een burn out doormaken, rouw en verliesverwerking, mensen die een disbalans ervaren tussen verstand en gevoel (veel denken, weinig voelen) en met mensen/koppels/gezinnen waar autisme een rol speelt.

Ik werk niet met een vastomlijnd plan omdat ieder mens anders is en een eigen aanpak vraagt. Ook kan het zo zijn dat wat vandaag wel werkt voor iemand het een volgende keer niet werkt omdat je je nu eenmaal niet elke dag hetzelfde voelt. Daarom vind ik werken vanuit het hier en nu en ruimte voor wat op dat moment "op de voorgrond" staat belangrijke waarden in de therapie zonder daarbij te verliezen waarom iemand in therapie gekomen is.

 

Therapeut(en)


Margreet Oosting
Foto van Margreet Oosting

Therapieën


 

Opleidingen


  • Ervaringsgerichte Psychosociale Hulpverlening en Gestaltgezinstherapie aan het Kempler Instituut Nederland

  • EFT: Emotionally Focused Therapy

  • Systeemgericht Werken

Beroepsverenigingen


  • NAP: Nederlands Associatie voor Psychotherapie
    NVAGT: Nederlands Vlaamse Associatie voor Gestalttherapie

Adresgegevens


adres : Industrieweg 22
9403 AA
telefoonnummers : +31648177104