Acupunctuur

Onderstaande praktijken beoefenen Acupunctuur
Voor meer informatie over een praktijk (zoals: praktijkbeschrijving, therapieën, opleidingen, beroepsverenigingen, contact informatie en de praktijkwebsite(s)) kunt u op "meer info" klikken. Door op de plaats- of provincienaam te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaats- of provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
Acupunctuur
Praktijkbeschrijving
Foto van moize acupunctuur&kruiden
Foto van moize acupunctuur&kruiden

Via het zetten van kleine naaldjes zet een acupunctuurbehandeling het genezend vermogen van uw lichaam tot actie aan.Hierdoor kunnen pijnklachten verdwijnen, angsten, piekeren  en stress verminderen, depressieve gevoelens afnemen. U gaat zich energieker voelen, beter in uw vel zitten.

Behandeling kinderen zonder naaldjes.

Door met een metalen bolletje over de meridianen te strijken kunnen kinderen behandeld worden voor hun klachten.

Gynaecologische klachten

Vrouwen met een onvervulde kinderwens hebben vaak  baat bij een acupunctuurbehandeling. De Chinese Geneeswijze kijkt op een heel andere manier naar ziekteoorzaken, dan de Westerse Geneeswijze . Dit maakt mogelijk om de conditie van baarmoeder en eileiders te verbeteren op gebieden waaraan  in de westerse medische wereld niet zo gauw gedacht wordt.

Ook klachten op gebied van menstruatie en menopauze kunnen met acupunctuur behandeld worden.

Foto van moize acupunctuur&kruiden

 
 
 
 
Andere pagina's met Acupunctuur: