Therapeuten in Gelderland

In onderstaand overzicht kunt u therapeuten vinden in de provincie Gelderland. Door op de link meer info te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën. Per therapeut kunt u ook een overzicht bekijken en kunt u ook op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen.
In onderstaand overzicht kunt u therapeuten vinden in de provincie Gelderland. Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen.

Therapeuten in Gelderland

Therapeut: Jeannette Maarse
Dorpsstraat 51
Gelderland
 
 
 
 
Therapeut: Jolande Meuleman-de Ruiter
Salomonszegel 117
Gelderland
 
 
 
 
 
Therapeut: Renée van der Kroon
praktijkadres: 1e Weerdsweg 132
Gelderland
 
 
 
 
 
 
 
Therapeut: Aafke Versantvoort
Lankforst 2923
Gelderland
 
 
 
Praktijkbeschrijving
Foto van Verbeeldend Kind
Foto van Verbeeldend Kind

In Praktijk Verbeeldend Kind behandel ik kinderen en jongeren, die moeite hebben met het accepteren van hun lichamelijke (langdurige of chronische) ziekte of beperking. Zo'n ziekte of beperking heeft ook grote invloed op het zelfbeeld dat deze kinderen en jongeren ontwikkelen. Door aan dit zelfbeeld en de acceptatie van de beperking te werken, neemt het verzet tegen de ziekte of beperking af. Hierdoor nemen ook de spanningen in het gezin af. De focus op het gebrek wordt verlegt naar de focus op de mogelijkheden die een kind of jongere heeft.