Kalma Praktijk voor Coaching en Begeleiding - Bathmen

Foto van Kalma Praktijk voor Coaching en Begeleiding

Kalma is gericht op het optimaal laten functioneren van personen in zowel zakelijke als privé omgevingen. Te denken valt hierbij aan: individuele therapie, familieopstellingen, loopbaanopstellingen, droomconsulten, relatietherapie, reïntegratie begeleiding en personal coaching. Er is binnen de praktijk veel ervaring opgedaan met HSP's (hooggevoelige mensen).

Daarnaast wordt sinds begin 2014 begeleiding gegeven aan mensen die te kampen hebben met overgewicht. Via het Equili Gezond Gewicht Programma wordt de client gedurende 9 maanden intensief begeleid door een coach om de onderliggende reden van het eetpatroon te onderzoeken en een dietiste om tot gezonde eetkeuzes te komen. 

Workshops


Familieopstellingen

Kom je telkens in dezelfde situaties terecht? Wil je weten wat een ziekte of ongemak je te zeggen heeft? Wil je eindelijk inzicht in het conflict tussen jou en de ander of wil je meer balans in één van je relaties? Een opstelling kan je inzicht geven in wat er speelt.

 

Problemen in relatie met jezelf, je kind(eren), ouders, overige familie of steeds terugkerende thema’s in je leven, de methode van familie- of systeemopstellingen, ontwikkelt door Bert Hellinger, bied je de mogelijkheid hier inzicht in te krijgen. Ziektes, pijn of vragen rondom werk, alles kan opgesteld worden.

 

Een (familie)opstelling laat de onderliggende patronen zien van welke problematiek er dan ook maar speelt. Ieder systeem streeft ernaar in balans te zijn. Op het moment dat een systeem uit balans is, zal het alles in het werk stellen weer in balans te komen. Daarbij geeft het systeem zelf de antwoorden. Een opstelling maakt eerst de disbalans zichtbaar. Door vervolgens te werken met de informatie die uit het systeem komt en af te tasten wat mogelijk is binnen het systeem, wordt, via interventies, het systeem weer in balans gebracht.

 

 

Een prachtige werkvorm die zich niet laat uitleggen, maar die je moet ervaren. Je kunt zelf een opstelling plaats laten vinden (beperkt aantal per dag) of als representant meedoen. Ook een representantenrol zal je veel inzichten verschaffen.

Deelname alleen als representant kost € 45,- (zonder eigen opstelling). De kosten van deelname met een eigen opstelling staan hieronder. De prijzen zijn inclusief uitgebreide lunch, koffie en thee.

 

Sleutelwoorden : emoties, gezin, hooggevoeligheid, relaties
Prijs : 95.00
workshoplocatie : Looermark 54 Bathmen Overijssel
workshopdatum : 12-09-2020
workshoptijd : 10:00 - 17:00
workshopdagen : zaterdag

Overig ingeplaande data staan op de website.


Workshop Familieopstellingen

 

Voor wie?


Of je nu 24 uur per dag met eten bezig bent, je wel eens wilt weten wat een bepaalde ziekte je mogelijk ook nog te vertellen heeft of bepaalde karaktertrekken eens nader wilt bekijken ..... 

 

        …..dan is deze workshop iets voor jou!

 

Inzicht krijgen in onderliggende oorzaken van eten, ziekte of karaktertrekken is altijd helend. Je krijgt meer zelfkennis en als je je patronen herkent, kun je daarin verandering brengen. Via systeemopstellingen krijg je de mogelijkheid om aan jezelf te werken. Het is een fijne, indringende manier om bezig te zijn met je eigen groei en ontwikkeling.

 

Deelname zonder eigen opstelling kost € 45,-. De prijs met een eigen opstelling staat hieronder. De prijzen zijn inclusief koffie en thee.

 

 

 

 

Sleutelwoorden : emoties, gezin, relaties, voeding
Prijs : 95.00
workshoplocatie : Looermark 54 Bathmen Overijssel
workshopdatum : 07-11-2020
workshoptijd : 10:00 - 17:00
workshopdagen : zaterdag

Therapeut(en)


Cora Mossel
Foto van Cora Mossel

Therapieën


 

Opleidingen


  • Opleiding tot psychotherapeut

  • Mensgericht coachen

  • Trainer familieopstellingen

  • NLP-practitioner

  • Bijscholingen: Burn-out, Relatietherapie, autisme, RET, EFT, Familieopstellingen en Geweldloze Communicatie

Adresgegevens


adres : Looërmark 54
7437 SK
telefoonnummers : 06 51259360

0570 830004