Burnout-begeleiding  in  Zuid-Holland

Onderstaande praktijken in de provincie Zuid-Holland beoefenen Burnout-begeleiding
Door op de link meer info te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Per praktijk kunt u ook een overzicht bekijken en ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaatsnaam te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor die plaats of bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaatsnaam te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor die plaats of bekijken.
Burnout-begeleiding in Zuid-Holland
Gruttosingel 26
Zuid-Holland
 
Naast burnout-begeleiding wordt o.a. ook voice dialogue, reïncarnatietherapie en regressietherapie beoefend.
 
 
Sweelinckplein 9-11 unit 13
Zuid-Holland
 
Naast burnout-begeleiding wordt o.a. ook ademtherapie, psychotherapie en lichaamsgerichte psychotherapie beoefend.
 
 
Johan van Oldenbarneveltlaan 2
Zuid-Holland
 
Naast burnout-begeleiding wordt o.a. ook integratieve psychotherapie, hartcoherentie en rouwverwerking beoefend.
 
Praktijkbeschrijving
Foto van Praktijk voor psycho- hypnotherapie en EMDR

Op een unieke en inspirerende plek midden in het Statenkwartier van Den Haag vindt u mijn praktijk voor Psycho-, Hypnotherapie en EMDR. 

Vanuit rust en ruimte bied ik professionele begeleiding. Of het nu gaat om coaching, EMDR, psycho- of hypnotherapie. De begeleiding is altijd doelgericht, op maat, kortdurend en effectief. Er is de mogelijkheid om de begeleiding zittend of wandelend in de buitenlucht te doen. De natuur is extra ondersteunend voor het veranderproces van cliënten. Park Zorgvliet en de Scheveningse bosjes liggen op loopafstand.  


Ik blijf continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied. Dit wordt ook vereist van mijn beroepsverenining de VIT.  

Na mijn opleiding aan de HALO: (Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding) ben ik vele jaren werkzaam geweest voor de farmaceutische industrie. Ook heb ik gewerkt als consultant bij diverse werving- en selectiebureau's. Als docent lichamelijke opvoeding en therapeut weet ik dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn.Tevens was ik werkzaam als opleider aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. 

Foto van Praktijk voor psycho- hypnotherapie en EMDR

 
Willem van der Veldenweg 57 (Blokhut)
Zuid-Holland
 
Naast burnout-begeleiding wordt o.a. ook creatieve therapie, dieren - alternatieve therapie en relatietherapie beoefend.
 
 
Ringdijk 72
Zuid-Holland
 
Naast burnout-begeleiding wordt o.a. ook energetische therapie, de emmett techniek en polariteitsmassage beoefend.
 
 
Schiemond 20
Zuid-Holland
 
Naast burnout-begeleiding wordt o.a. ook healing, familieopstellingen en soul retrieval beoefend.
 
 
Oberonweg 1(e)
Zuid-Holland
 
Naast burnout-begeleiding wordt o.a. ook acupressuur, acupunctuur en eft beoefend.
 
 
 
Andere pagina's met Burnout-begeleiding: