Beeldende therapie  in  Gelderland

Onderstaande praktijken in de provincie Gelderland beoefenen Beeldende therapie
Door op de link meer info te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Per praktijk kunt u ook een overzicht bekijken en ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaatsnaam te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor die plaats of bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaatsnaam te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor die plaats of bekijken.
Beeldende therapie in Gelderland
Lankforst 2923
Gelderland
 
Naast beeldende therapie wordt o.a. ook mindfulness, kindertherapie en imaginatietherapie beoefend.
 
Praktijkbeschrijving
Foto van Verbeeldend Kind
Foto van Verbeeldend Kind

In Praktijk Verbeeldend Kind behandel ik kinderen en jongeren, die moeite hebben met het accepteren van hun lichamelijke (langdurige of chronische) ziekte of beperking. Zo'n ziekte of beperking heeft ook grote invloed op het zelfbeeld dat deze kinderen en jongeren ontwikkelen. Door aan dit zelfbeeld en de acceptatie van de beperking te werken, neemt het verzet tegen de ziekte of beperking af. Hierdoor nemen ook de spanningen in het gezin af. De focus op het gebrek wordt verlegt naar de focus op de mogelijkheden die een kind of jongere heeft.


 
 
Andere pagina's met Beeldende therapie: