Progress Factory - trainingen

Op deze pagina vindt u trainingen die Progress Factory aanbiedt op het gebied van healing, magnetiseren, meditatie en natuurgeneeskunde in Vught. In het menu aan de linkerkant staat een overzicht van deze activiteiten. U kunt op de links onder Trainingen klikken om naar een activiteit te gaan. U blijft hierbij op dezelfde pagina. Indien u op andere links klikt verlaat u deze pagina.

Trainingen


Training Magnetiseren

Een middag prive training: Oefenen in het Magnetiseren op een door u zelf meegebracht proefpersoon. Waarnemen en leren pendelen staan centraal. Deze training is aanvullend op theoretische opleidingen, en als training voor magnetiseurs om de kennis en kunde aan te scherpen. Inclusief koffie/thee.

Sleutelwoorden : healing, magnetiseren, meditatie, natuurgeneeskunde
Prijs : 110.95
traininglocatie : Van Rijckevorselstraat 30 Vught Noord-Brabant
trainingtijd : 13:30 - 16:00
trainingdagen : dinsdag, woensdag en donderdag

De training wordt op afspraak, smiddags gegeven. Het programma bestaat uit het voelen van blokkades en het opruimen daarvan, de gehele behandeling in praktijk brengen en bespreken. Deze middag is een echte aanrader voor mensen die een schriftelijke opleiding hebben gevolgd, en voor mensen die de eigen vaardigheden verder willen aanscherpen. De nadruk ligt hier op oefenen en aanwijzingen door een ervaren magnetiseur.