EMDR

Onderstaande praktijken beoefenen EMDR
Voor meer informatie over een praktijk (zoals: praktijkbeschrijving, therapieën, opleidingen, beroepsverenigingen, contact informatie en de praktijkwebsite(s)) kunt u op "meer info" klikken. Door op de plaats- of provincienaam te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaats- of provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
EMDR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Praktijkbeschrijving
Foto van Psychologische en Geestelijke Hulpverlening

Het doel van mijn psychische hulpverlening is dat je als mens weer in staat bent je leven zelf zin te geven. Vanuit deze visie houd ik mij bezig met de zin in het leven.

Het doel van mijn geestelijke hulpverlening is dat men zich bewust wordt van de wisselwerking tussen levensbeschouwelijke inhoud en psychische betekenisgeving.
Vanuit deze visie houd ik mij bezig met de zin van het leven.

Mijn therapeutische werkzaamheden bestaan uit: behandelen, inspireren en het bevorderen van geestelijke groei. In mijn praktijk worden verschillende theorieën, stromingen en stijlen gecombineerd.

Vanuit deze visie werk ik zowel persoonsgericht als klachtgericht met behandelvormen als: Psychosynthese, Cognitieve gedragstherapie, Schematherapie, EMDR en Muziektherapie.


 
 
 
 
Willem van der Veldenweg 57 (Blokhut)
 
Willem van der Veldenweg 57 Blokhut Polder-Hof
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Andere pagina's met EMDR: