Counseling

Onderstaande praktijken beoefenen Counseling
Voor meer informatie over een praktijk (zoals: praktijkbeschrijving, therapieën, opleidingen, beroepsverenigingen, contact informatie en de praktijkwebsite(s)) kunt u op "meer info" klikken. Door op de plaats- of provincienaam te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaats- of provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
Counseling
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Praktijkbeschrijving
Foto van Met hart en lef | Peggy ter Haak
Foto van Met hart en lef | Peggy ter Haak
Herken je dat?

Alles valt je zwaar, niks gaat vanzelf… Soms gaat zo’n periode weer voorbij en vind je zelf je weg naar beter leven & werk. Soms ook niet en dan kan ik je helpen.

Mijn naam is Peggy Eleonore ter Haak en als life coach Rotterdam en loopbaancoach Rotterdam help ik mensen om het pad van hun hart -terug- te vinden. In ons leven laten we ons hier gemakkelijk vanaf brengen, waardoor het gevoel kan ontstaan dat het allemaal uitzichtloos is. Dat alles moet en het niet plezierig en vervullend kan zijn. Dat geluk voor jou onmogelijk is en ongelukkig zijn erbij hoort.

Jezelf leren kennen én in de wereld brengen

Ik ben ervan overtuigd dat het ook voor jou anders kan zijn; dat je jóuw leven leeft en zowel privé als in werk jezelf ten volle in kunt brengen. Werkelijk kunt kiezen voor dat wat voor jou essentieel is. Dat gaat voor mij niet over ‘altijd gelukkig zijn’. Wél over steeds weer aangaan wat er op je pad komt, op een manier die voor jou klopt. Meteen contact opnemen? Mail mij via peggy@methartenlef.nl.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Andere pagina's met Counseling: