Counseling

Onderstaande praktijken beoefenen Counseling
Voor meer informatie over een praktijk (zoals: praktijkbeschrijving, therapieën, opleidingen, beroepsverenigingen, contact informatie en de praktijkwebsite(s)) kunt u op "meer info" klikken. Door op de plaats- of provincienaam te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaats- of provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
Counseling
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Willem van der Veldenweg 57 Blokhut Polder-Hof
 
Willem van der Veldenweg 57 (Blokhut)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Praktijkbeschrijving
Foto van Hannah Coaching en Therapie

Heb je het gevoel dat je vast zit? Wil je zo niet meer verder?  

Heb je hulp nodig omdat je last hebt van stress, burn-out, perfectionisme, boosheid, piekeren, onzekerheid, angst, somberheid, depressieve buien, teveel of te weinig voelen

Ik ben gespecialiseerd in het behandelen van dergelijke klachten.
Ze zijn vaak het gevolg van een nare gebeurtenis, een ongewenste situatie of conclusies die je misschien onbewust hebt getrokken door ervaringen in je leven.

Afhankelijk van wat bij jou past, gaan we samen concreet aan de slag. Ben jij iemand die baat heeft bij een benaderingswijze gericht op kennis en begrijpen of spreekt meer lichaamsgericht werken je aan, het is beide mogelijk. Maar omdat lichaam en geest met elkaar zijn verweven, zal het een het ander niet direct uitsluiten.

Inzichten uit de Polyvagaal Theorie blijken in de praktijk vaak behulpzaam. Deze theorie onderbouwt dat ons autonome zenuwstelsel van grote invloed is op hoe wij het leven ervaren.Voelen we ons veilig, dan zal dat bijdragen aan ons gevoel van geluk en aan onze gezondheid. Ervaren we gevaar, dan reageert ons lichaam onmiddelijk met vechten of vluchten. Als dat niets oplevert of niet meer kan, ervaren we levensgevaar. Ons lichaam reageert dan met overgave of ineenstorting. Net als de kikker in de bek van de slang raken we verdoofd of verlamd. We hebben het gevoel dat we geen kant meer op kunnen. Dat we vast zitten.

Hoe dan ook, met behulp van diverse oefeningen en opdrachten werken we naar herstel, zodat je weer met meer energie en veerkracht in het leven kunt staan.

Je bent van harte welkom in mijn praktijk aan huis in Zwolle Zuid.

 

Foto van Hannah Coaching en Therapie

 
 
Andere pagina's met Counseling: