Reconnective Healing

Reconnective healing kan het best omschreven worden als een spirituele communicatie/informatie-uitwisseling, waarbij we afgestemd worden op nieuwe energie-frequenties waardoor we veranderingen in ons lichaam kunnen voelen; de trillingen manifesteren zich in ons en worden deel van ons. Reconnective healing gaat voorbij techniek naar een 'staat van zijn'. Je bent de genezende energie en zij is jou; je kunt er alleen maar mee resoneren.

Deze nieuwe energie-frequenties worden aan het begin van een sessie in werking gezet door degene die jou de behandeling geeft en ze kunnen tot lang na de sessie blijven doorwerken, waarbij je op die hogere energie-frequenties blijft afgestemd. Reconnective healing is geschikt voor iedereen.
Ook als je geen klachten hebt maar gewoon nieuwsgierig bent kan je voor een Reconnective healing-sessie kiezen.

De Amerikaan Eric Pearl had in Los Angeles begin jaren '90 van de vorige eeuw al meer dan 12 jaar een zeer succesvolle praktijk als chiropracticus toen zijn patiënten op een dag meldden dat ze dat ze zijn handen op hun lichaam konden voelen terwijl hij hen niet had aangeraakt. Eric Pearl is inmiddels een internationaal erkend healer. Ook vanuit de wetenschappelijke wereld en vanuit ziekenhuizen is er grote interesse voor zijn werk.

Reconnective Healing-seminar van Eric Pearl in Israël

Reconnective Healing wordt beoefend in onderstaande plaatsen.

Klik op een provincie- of plaatsnaam of de informatie-icoontjes erachter voor een praktijkoverzicht.