Engedi - Poortvliet

Foto van Engedi
Foto van Engedi

Engedi is een vrijgevestigde praktijk met in het jaar 2021 ruim 25 jaar ervaring in het begeleiden van mensen op basis van cliëntgerichte hulpverlening.
Gebleken is dat de rust en omgeving in combinatie met de persoonlijke benadering van Engedi een heilzame uitwerking hebben. Naast gesprekssessies is ook de mogelijkheid om een arrangement te boeken; een verzorgd weekend met: overnachting, maaltijden en vier gesprekken waarin u de hulpvraag bepaald. Er is tijd, rust en ruimte die u vrij kunt invullen om te ontspannen en te reflecteren op wat in de gesprekken aan bod is gekomen. 

In de weekenden staat gezelligheid centraal waarin u zich vrij mag voelen om een boek te pakken, te genieten van het uitzicht vanaf de veranda, te wandelen in de omgeving.

De kosten voor een arrangement zijn bewust zo laag mogelijk gehouden. Regelmatig is na zo'n traject behoefte aan een nagesprek. Engedi biedt hiertoe de mogelijkheid tegen gereduceerd tarief wanneer uiterlijk binnen 10 dagen een gesprek wordt gepland. Informatie wordt op aanvraag toegezonden. Maak gebruik van het contactformulier op de website.

In mijn werk kom ik mensen tegen die te maken kregen of hebben met ritueel misbruik. Engedi behoort tot het handjevol hulpverleners in Nederland die zich er op toe heeft gelegd een plek te creëren voor slachtoffers/overlevenden van deze vorm van misbruik, om hen herkenning en erkenning te geven voor datgene wat zij hebben meegemaakt. Mogelijk is het voor jou voor het eerst dat je leest dat hier hulp voor bestaat. Kijk vooral verder op www.engedi.nl, ook voor jou is er een weg uit.

Foto van Engedi

Therapeut(en)


Jolanda Geelen-van der Keur
Foto van Jolanda Geelen-van der Keur

Therapieën


 

Opleidingen


  • Academie voor Counselling en Coaching.

  • Jongerencoach via Civas opleidingen

  • EMDR certificaat

  • Cursus Deskundigheidsbevordering over de gevolgen van georganiseerd misbruik en ritueel misbruik.

  • Cursus Zegenend Helpen.

  • Cursus Traumaverwerking

Beroepsverenigingen


  • Nederlandse Orde van Beroepscoaches (NOBCO) en European Mentoring & Coaching Council (EMCC)

Adresgegevens


adres : Kadijk 12
4693 RH
telefoonnummers : 0655872719