Aura-Chakra-healing  in  Zuid-Holland

Onderstaande praktijken in de provincie Zuid-Holland beoefenen Aura-Chakra-healing
Door op de link meer info te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Per praktijk kunt u ook een overzicht bekijken en ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaatsnaam te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor die plaats of bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaatsnaam te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor die plaats of bekijken.
Aura-Chakra-healing in Zuid-Holland
Brucknerstraat 24
Zuid-Holland
 
Naast aura-chakra-healing wordt o.a. ook energetische therapie, orthomoleculaire voedingstherapie en relatietherapie beoefend.
 
 
Oudelandselaan 168
Zuid-Holland
 
Naast aura-chakra-healing wordt o.a. ook reiki, nlp en counseling beoefend.
 
 
Perenstraat 243
Zuid-Holland
 
Naast aura-chakra-healing wordt o.a. ook reiki, coaching en counseling beoefend.
 
Praktijkbeschrijving

Mijn praktijk staat open voor kinderen en jeugdigen vanaf 7 jaar, volwassenen en huisdieren. 

Genoemde werkvormen, met hun eigen specifieke kwaliteiten, hebben tot doel om een steuntje in de rug te geven op de weg naar bewustwording en heling. Om balans te bevorderen tussen hoofd, hart, ziel en lichaam. Om het zelfherstellend vermogen te activeren. De innerlijke rust, de algemene gezondheid en levensvreugde te bevorderen, waardoor een algeheel gevoel van welzijn ontstaat. Om persoonlijke effectiviteit te optimaliseren.

Voor het volgen van cursussen in Tera-Mai Reiki & Seichem kunt u eveneens bij mij terecht. Heling op lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel niveau.

Volwassen kunnen kiezen uit alle werkvormen.
Voor kinderen en jeugdigen zijn Cranio-Sacraal en Tera-Mai Reiki & Seichembehandelingen een weldaad voor lichaam en geest.

Bach Bloesem Remedies worden, geheel vrijblijvend, als extra ondersteuning bij de behandelwijzen aanbevolen.

(Huis-)dieren worden door mij behandeld door middel van Tera-Mai Reiki en Seichem, eventueel met ondersteuning van Bach Bloesem Remedies.


 
Schiemond 20
Zuid-Holland
 
Naast aura-chakra-healing wordt o.a. ook burnout-begeleiding, healing en familieopstellingen beoefend.
 
 
 
Andere pagina's met Aura-Chakra-healing: