Therapeuten in Veenendaal

In onderstaand overzicht kunt u therapeuten vinden in de plaats Veenendaal. Door op de link meer info te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Per praktijk kunt u ook een overzicht bekijken en ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor de provincie bekijken.
In onderstaand overzicht kunt u therapeuten vinden in de plaats Veenendaal. Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor de provincie bekijken.

Therapeuten in Veenendaal

Therapeuten: Bouwina de Haan, Hanneke Nijkamp - den Hertog, Lois Schotanus, Lourens Touwen en Wolly Touwen
Laan der Techniek 22 H
Veenendaal
 
 
 
Praktijkbeschrijving
Foto van Caritasgroep: Psychologen - Therapeuten - Coaches

Psychologische en psychosociale hulpverlening voor kinderen, jongeren en volwassenen. Wij bieden u voor iedere hulpvraag een passende behandeling. Afspraken kunnen zowel overdag, als 's avonds en op zaterdag plaatsvinden. Naast gesprekstherapie bieden wij ook psychomotorische en beeldende therapie.

Neem voor meer informatie en aanmelding contact met ons op. U kunt ons bereiken op 0318-300487 of 06-24415943 Of bekijk de website www.caritasgroep.nl U kunt ook een e-mail sturen info@caritasgroep.nl

Foto van Caritasgroep: Psychologen - Therapeuten - Coaches