Systemisch werk  in  Amersfoort

Onderstaande praktijken in Amersfoort beoefenen Systemisch werk
Door op de link meer info te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Per praktijk kunt u ook een overzicht bekijken en ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor de provincie bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor de provincie bekijken.
Systemisch werk in Amersfoort
Albert Cuyplaan 59
Soest
 
Naast systemisch werk wordt o.a. ook verliesverwerking, emdr en integratieve psychotherapie beoefend.
 
Praktijkbeschrijving

Stap binnen in mijn praktijk, waar ik mensen op een warme en persoonlijke wijze begeleid bij het verlichten en oplossen van psychische en emotionele uitdagingen. Van het verlichten van spanningen en angsten tot het aanpakken van slaapproblemen, onverklaarbare lichamelijke klachten en het omgaan met onverwerkte ervaringen.

Ik geloof in de helende kracht van beweging en dat elke beweging, hoe klein ook, ons dichter bij balans brengt. Of je nu vastzit in oude patronen, worstelt met gepieker, of simpelweg verlangt naar meer rust en harmonie in je leven, elke beweging brengt je dichter bij jouw doel. En de eerste beweging heb je inmiddels al gemaakt. Je bent op zoek gegaan naar hulp en je leest nu deze tekst.

In mijn visie is ieder mens, elke klacht en situatie uniek en heeft ieder mens alle benodigde hulpbronnen in zich of is in staat deze te ontwikkelen. Vaak zijn we ons hier niet van bewust of lukt het ons niet om met onze eigen helende vermogens in beweging te komen. De methodieken die ik toepas, helpen je om opnieuw met deze hulpbronnen en vermogens in contact te komen, zodat jij jouw eigen beweging kunt maken en jezelf helpt te helen en verder te groeien.


 
Darthuizerberg 49
Amersfoort
 
Naast systemisch werk wordt o.a. ook zijnsgeoriënteerde begeleiding, gezinstherapie en mindfulness beoefend.
 
 
 
Andere pagina's met Systemisch werk: