Coaching  in  Noord-Holland

Onderstaande praktijken in de provincie Noord-Holland beoefenen Coaching
Door op de link meer info te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Per praktijk kunt u ook een overzicht bekijken en ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaatsnaam te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor die plaats of bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaatsnaam te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor die plaats of bekijken.
Coaching in Noord-Holland
Lindenlaan 75 3e etage, k 304
Noord-Holland
 
Naast coaching wordt o.a. ook levend bloed analyse, de helende reis en journeytherapie beoefend.
 
 
Weesperzijde 79
Noord-Holland
 
Naast coaching wordt o.a. ook eft, systemisch werk en creatieve therapie beoefend.
 
 
Drususstraat 2
Noord-Holland
 
Naast coaching wordt o.a. ook stressbegeleiding, systemisch werk en mindfulness beoefend.
 
Praktijkbeschrijving
Hier, Nu, de kostbare gelegenheid. Het is het enige wat je hebt. Wat doe jij er mee? Is het glas half vol, of half leeg? Jij bepaalt. Je kunt bij ons terecht als je zaken in je leven wilt veranderen. De betekenis die je geeft aan wat je overkomt, bepaalt hoe je de wereld ziet. Door hier anders mee om te gaan, kun je je welzijn vergroten. Wij houden van Contact, bel ons (023-5459770), of stuur ons een e-mail (info@horusconsult.nl) met een korte beschrijving van je vraag of situatie. Hartelijke groet, Marijke en Sander

 
Kapellaan 3
Noord-Holland
 
Naast coaching wordt o.a. ook gezinstherapie, burnout-begeleiding en cognitieve gedragstherapie beoefend.
 
 
Wirixstraat 32
Noord-Holland
 
Naast coaching wordt o.a. ook counseling, psychosynthese en burnout-begeleiding beoefend.
 
 
E. Doetshof 28
Noord-Holland
 
Naast coaching wordt o.a. ook orthomoleculaire voedingstherapie, bioresonantie-therapie en psychosociale therapie beoefend.
 
 
 
Andere pagina's met Coaching: