EMDR  in  Limburg

Onderstaande praktijken in de provincie Limburg beoefenen EMDR
Door op de link meer info te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Per praktijk kunt u ook een overzicht bekijken en ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaatsnaam te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor die plaats of bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaatsnaam te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor die plaats of bekijken.
EMDR in Limburg
Alexander Battalaan 51
Limburg
 
Mergelweg 47
Limburg
 
Naast emdr wordt o.a. ook cognitieve gedragstherapie, systemisch werk en relatietherapie beoefend.
 
 
Gaetano Martinolaan 85
Limburg
 
Naast emdr wordt o.a. ook psychotherapie, emotionally focused therapy en relatietherapie beoefend.
 
Praktijkbeschrijving
In de aanpak & filosofie van de Psychotherapie Praktijk Limburg staat de klant centraal. Dr. Anna Huysse is gespecialiseerd in kortdurende psychologische hulp, onder andere voor depressie, angst en trauma. Dr. Anna Huysse ontwikkelde een behandeling voor mensen met auto-immuunziekten, dat zich richt op de oorzaak in plaats van het bestrijden van de symptomen.  Ze bekijkt auto-immuunziekten als een adaptatie vraagstuk, waarbij neurale, endocriene, immunologische en gedragsprocessen een rol spelen.

 

Cliënten (volwassenen, koppels en gezinnen) staan in onze aanpak centraal: -Geen wachttijden -100% privacy -Aanpak op maat waaronder EMDR, ACT, CFT, Emotion focused therapy en Positive Psychotherapy -Behandeling is mogelijk in Nederlands, Engels, Russisch en Bulgaars. - Vergoeding via aanvullende verzekering, zonder aanspraak op eigen risico. De praktijkruimte van Psychotherapie Praktijk Limburg is gevestigd op de Brightlands Health Campus te Maastricht. Dr. Anna Huysse combineert daar haar werkzaamheden als eigenaar en hoofdtherapeute van de Psychotherapie Praktijk Limburg met de Brightlands start-up Hashimoto.Help (Dr. Anna Huysse en haar team ontwikkelen online en evidence-based  diensten gericht op het voorkomen en managen van psychologische klachten die vaak gepaard gaan de ontwikkeling van een of meer auto-immuunziekten).


 
Kerkweg 37
Limburg
 
Naast emdr wordt o.a. ook gezinstherapie, psychotherapie en emotionally focused therapy beoefend.
 
 
 
Andere pagina's met EMDR: