Burnout-begeleiding  in  Utrecht

Onderstaande praktijken in Utrecht beoefenen Burnout-begeleiding
Door op de link meer info te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Per praktijk kunt u ook een overzicht bekijken en ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor de provincie bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u het therapeuten-overzicht voor de provincie bekijken.
Burnout-begeleiding in Utrecht
Wijnbesplantsoen 7
Utrecht
 
Naast burnout-begeleiding wordt o.a. ook relatietherapie, eft en imaginatietherapie beoefend.
 
Praktijkbeschrijving
Foto van Beelddrager
Foto van Beelddrager

Beelddrager helpt je bij het oplossen of verlichten van mentale, emotionele, psychosomatische en stressgerelateerde klachten.

Aan het einde van een succesvol traject ben je gelukkiger met jezelf en kun je beter omgaan met je relaties en levensomstandigheden en/of heb je deze kunnen verbeteren op veel terreinen.

Beelddrager biedt Analytische Tekentherapie, ook bekend als Tekenanalyse.

Daarnaast kun je terecht voor coaching en geïntegreerde therapie-& coachingstrajecten.

Geïnteresseerd in leren in een kleine groep?
Beelddrager organiseert ook cursussen, workshops & nascholingen/trainingen.

Beelddrager heeft zich o.a. gespecialiseerd in het behandelen van trauma bij mensen bij wie EMDR niet voldoende werkt.
Deze integratieve therapievorm richt zich op
-het verwerken van trauma / post-traumatische stress;
-het inzicht in positieve post-traumatische groei, zingeving en
 competenties.

Aandachtontwikkeling - vergelijkbaar met mindfulnessmeditatie - en gebruik van beide hersenhelften bij traumaverwerking zijn geïntegreerd in de therapie.

Tekeningen staan bij alle werkvormen centraal vanwege de grote meerwaarde bij psychotherapeutische (leer)processen en het bevorderen van het zelfhelend vermogen. Je hoeft hiervoor niet goed te kunnen tekenen. 

Op de website vind je uitgebreidere informatie over de activiteiten van de praktijk

Ik ben een vrouwelijke therapeut en geboren in 1955. Wil je meer weten en ervaren of het klikt, maak dan een afspraak voor een kosteloos kennismakingsgesprek van een half uur.

Foto van Beelddrager

 
Hobbemastraat 14
Utrecht
 
Naast burnout-begeleiding wordt o.a. ook existentiële psychotherapie, verliesverwerking en integratieve psychotherapie beoefend.
 
 
 
Andere pagina's met Burnout-begeleiding: