Kalma Praktijk voor Coaching en Begeleiding - Bathmen

Foto van Kalma Praktijk voor Coaching en Begeleiding

Kalma is gericht op het optimaal laten functioneren van personen in zowel zakelijke als privé omgevingen. Te denken valt hierbij aan: individuele therapie, familieopstellingen, loopbaanopstellingen, droomconsulten, relatietherapie, reïntegratie begeleiding en personal coaching. Er is binnen de praktijk veel ervaring opgedaan met HSP's (hooggevoelige mensen).

Daarnaast wordt sinds begin 2014 begeleiding gegeven aan mensen die te kampen hebben met overgewicht. Via het Equili Gezond Gewicht Programma wordt de client gedurende 9 maanden intensief begeleid door een coach om de onderliggende reden van het eetpatroon te onderzoeken en een dietiste om tot gezonde eetkeuzes te komen. 

Cursussen


Werken met dromen

Omdat dromen uit het onderbewustzijn komen en niet beïnvloed worden door de angsten, oor- en veroordelen die in het dagbewustzijn werkzaam zijn, kunnen dromen uitstekend als uitgangspunt dienen om jezelf beter te leren kennen en zicht te krijgen in je eigen patronen. 

 

 De cursus ‘Werken met dromen’ wordt gegeven in Loo-Bathmen. Gewerkt wordt in kleine groepjes van maximaal 8 deelnemers gedurende 8 bijeenkomsten. Naast het aanleren van het achterhalen van de eigen droomsmboliek, krijgt de opbouw en het benaderen van de droom voor interpretatie veel aandacht. De archetypische en wetenschappelijke duiding van droomsymbolen wordt zijdelings meegenomen. Na de cursus is men globaal in staat de eigen dromen te duiden. Een vervolgscursus is vaak nodig om ook de eigen blinde vlekken te leren herkennen. 

 

 

 

Sleutelwoorden : emoties, slapen
Prijs : 180.00
cursuslocatie : Looermark 54 Bathmen Overijssel
cursusperiode : 09-01-2019 t/m 15-05-2019
cursustijd : 20:00 - 22:00
cursusdagen : woensdag en donderdag

Wordt in onderling overleg vastgesteld.


Relatie-APK

Iedereen zit in relaties. Hoe relaties functioneren en wat er allemaal in speelt, daar weten we vaak niets of weinig van. In de praktijk leren we er, al doende, met vallen en opstaan, in meer of mindere mate, iets van te maken. Kom je er helemaal niet meer uit, dan is relatietherapie een mogelijkheid om te kijken of je het tijd kunt keren. Voor veel mensen is dat echter een grote stap.

Wil je, of het nu al dan niet goed gaat met je relatie, toch wat meer weten over de dynamiek van relaties, dan is deze cursus iets voor jou. In 4 avonden krijg je o.a. inzicht in:

  1. verschillende vormen van communicatie
  2. rollen van waaruit wordt gecommuniceerd
  3. het scenario van het relatiedrama
  4. geweldloze communicatie.

Veel mensen ervaren het als een eyeopener om deze basiskennis te krijgen. Met het materiaal kun je direct aan de slag in je relaties en krijg je inzicht in hoe en waarom je relaties zo functioneren en heb je opeens de tools om daar verandering in aan te brengen.

Sleutelwoorden : coaching, communicatie, emoties, relaties
Prijs : 99.00
cursuslocatie : Looermark 54 Bathmen Overijssel
cursusperiode : 06-11-2018 t/m 18-12-2018
cursustijd : 20:00 - 21:30
cursusdagen : dinsdag, woensdag en donderdag

De cursusdagen worden in overleg met de cursisten vastgelegd.

Therapeut(en)


Cora Mossel
Foto van Cora Mossel

Therapieën


 

Opleidingen


  • Opleiding tot psychotherapeut

  • Mensgericht coachen

  • Trainer familieopstellingen

  • NLP-practitioner

  • Bijscholingen: Burn-out, Relatietherapie, autisme, RET, EFT, Familieopstellingen en Geweldloze Communicatie

Adresgegevens


adres : Looërmark 54
7437 SK
telefoonnummers : 06 51259360

0570 830004