Therapeuten staan voor 39 euro per jaar op De Therapeutengids en mogelijk op meer websites. Klik hier voor meer info.

Welkom bij De Therapeutengids

De Therapeutengids is een overzichtelijke website waar u op eenvoudige wijze informatie over therapeuten en therapieën kunt vinden.
Via het menu aan de linkerkant kunt u een therapeut zoeken en via onderstaande linkjes kunt u informatie over een bepaalde therapie vinden. Op de therapiepagina's wordt gelinkt naar overzichten van praktijken in een bepaalde provincie of plaats zodat u ook via die weg een praktijk kunt vinden.
Meer informatie over de therapeutengids vindt u op de hoe werkt het pagina.

Therapeuten staan voor slechts 39 euro per jaar (incl. btw) op De Therapeutengids! Afhankelijk van de door u beoefende therapieën kan uw praktijk voor dit bedrag zelfs op meerdere websites komen te staan (zie de praktijk-aanmeld-pagina voor meer informatie).
Nieuw: therapeuten kunnen nu ook de cursussen, workshops, trainingen, opleidingen, lessen, retraites en lezingen die zij aanbieden vermelden op De Therapeutengids.

Bent u een therapeut of behandelaar en staat u nog niet in De Therapeutengids, dan kunt u de praktijk-aanmeld-pagina bekijken om te zien welke voordelen De Therapeutengids voor u heeft en hoe u uw praktijk kunt aanmelden.

Agenda met workshops en trainingen

Organisatie: Natuurgeneeskundige Praktijk Coby Hamer
Workshopdatum : 01-03-2017
Workshoptijd : 13:30 - 16:00
Lisdodde 46 Zwolle Overijssel

 
Organisatie: InsideOut, praktijk voor ademtherapie, coaching, opleiding en Breathfulness
Trainingperiode : 06-03-2017 t/m 10-03-2017
De Berckt 1 Baarlo Limburg

 
Organisatie: Ekaraia, holistische praktijk voor mens en dier
Workshopperiode : 07-03-2017 t/m 18-04-2017
Workshoptijd : 20:00 - 23:00
Hertog Albrechtstraat 83 Bovenkarspel Noord-Holland

Nieuws

Hyperactiviteit lijkt gevolg van gebrek aan focus

ADHD is een combinatie van je moeilijk kunnen focussen en druk en impulsief gedrag. De hyperactiviteit lijkt het gevolg van het niet goed kunnen richten van aandacht, en niet andersom. Dat blijkt uit onderzoek van het Radboudumc. Het lijkt een aanwijzing dat de aanpak van ADHD zich beter op het aandachtstekort dan op de hyperactiviteit kan richten.

 

 

'Mogelijke verklaring voor averechtse werking veel lightproducten'

Wetenschappers hebben een mogelijke verklaring gevonden voor het feit dat producten zonder suiker, maar met de zoetstof aspartaam, vaak averechts werken bij pogingen tot afvallen.

 
Bron: Nu.nl   24-11-2016  link naar artikel

 

Burn-out laat littekens na

Een ernstige burn-out kan littekens achterlaten. Mensen hebben anderhalf jaar na hun burn-out nog steeds cognitieve problemen, zoals concentratieproblemen en een slecht geheugen. Dat blijkt uit het promotieonderzoek van Bart Oosterholt van de Radboud Universiteit.