Shiatsu

Onderstaande praktijken beoefenen Shiatsu
Voor meer informatie over een praktijk (zoals: praktijkbeschrijving, therapieën, opleidingen, beroepsverenigingen, contact informatie en de praktijkwebsite(s)) kunt u op "meer info" klikken. Door op de plaats- of provincienaam te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaats- of provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
Shiatsu
 
 
Praktijkbeschrijving
Foto van Praktijk Open Hart
Foto van Praktijk Open Hart

Manuele Praktijk Open Hart bestaat sinds 2005. De praktijk is gevestigd in een mooi pand aan de Overijselse Vecht in het centrum van Hardenberg. U kunt bij Petra terecht voor shiatsutherapie, massagetherapie, zwangerschapsmassage, triggerpointherapie en voetreflex.

Mensen uit heel Nederland vinden de weg naar Praktijk Open Hart te vinden, van jong tot oud, van bouwvakker tot leerkracht, van ondernemer tot huisvrouw, van arts tot boer, en van bijstandsmoeder tot manager. De behandelingen kosten 62,- euro per consult, en duren ca. 50 minuten. Ook verzorgt Petra diverse cursussen op het gebied van massagetherapie voor www.zonnevlechtopleidingen.nl 

Vergoeding mogelijk
Petra is manueel praktizijn, shiatsutherapeut en massagetherapeut. Ze volgde rkende opleidingen met MBK en PsBK op HBO-niveau (platoconform,  arcos/cpion registers). Ze is lid van de VBAG en de NVST. Daarnaast is ze als Registertherapeut Natuurlijke Gezondheidszorg aangesloten bij de RBCZ. Deze beroepsverenigingen bewaken de kwaliteit van haar leden qua opleiding, praktijkvoering, bijscholing, etc. Daarom kunnen bij de meeste verzekeraars de behandelingen worden vergoed via het aanvullende verzekeringspakket. Kijk gerust eens rond op de website om te zien of Praktijk Open Hart iets voor u kan betekenen. Bij vragen kunt u altijd contact opnemen. Als ik aan het werk ben, heb ik de voicemail erop, spreekt u dan gerust in, dan probeer ik u binnen een dag terug te bellen.

hartelijke groet, Petra Kaemingk-de Lange

Foto van Praktijk Open Hart

 
 
 
Andere pagina's met Shiatsu: