Psychotherapie

Onderstaande praktijken beoefenen Psychotherapie
Voor meer informatie over een praktijk (zoals: praktijkbeschrijving, therapieën, opleidingen, beroepsverenigingen, contact informatie en de praktijkwebsite(s)) kunt u op "meer info" klikken. Door op de plaats- of provincienaam te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaats- of provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
Psychotherapie
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Praktijkbeschrijving
Foto van Psychologenpraktijk H.G.M. de Bont

De praktijk biedt psychotherapeutische en/of psychologische behandeling voor uiteenlopende klachten, zoals stemmingsklachten, angstklachten, psychosomatische klachten, relatieproblematiek etc.

Specialisaties: Psychoanalytische psychotherapie; (cognitieve) gedragstherapie en partner-relatietherapie. Daarnaast de relatie tussen spiritualiteit / meditatie en psychologische problematiek, alsmede arbeidsgerelateerde problematiek en conflicten met de werkgever.

In eerste instantie zal een grondige intake / psychologisch onderzoek worden gedaan, om aan de hand daarvan te kiezen voor de meest passende therapie / behandeling. De werkwijze hiervan zal uitgebreid worden besproken, alsmede wat u hierbij van uw therapeut kunt verwachten en wat u hierbij zelf dient in te zetten.

De kosten worden door uw verzekeraar vergoed (via de basisverzekering), mits u beschikt over een verwijsbrief van uw huisarts, of een bedrijfsarts. Voor vergoeding van de kosten gelieve u uw polisvoorwaarden in te zien of contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. Indien u de kosten zelf dient te betalen (bij niet gecontracteerde zorg), wordt 100% van het Nza tarief in rekening gebracht. Uw verzekeraar zal daarvan dan een deel aan u vergoeden. De concrete tarieven, waaronder de tarieven voor no-show, liggen ook ter inzage in mijn praktijk.

De wachttijd zal tot een minimum worden beperkt. Indien dat onverhoopt niet mogelijk is zal naar een aanverwante groepspraktijk worden doorverwezen


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Andere pagina's met