NLP (Neuro Linguistisch Programmeren)

Onderstaande praktijken beoefenen NLP (Neuro Linguistisch Programmeren)
Voor meer informatie over een praktijk (zoals: praktijkbeschrijving, therapieën, opleidingen, beroepsverenigingen, contact informatie en de praktijkwebsite(s)) kunt u op "meer info" klikken. Door op de plaats- of provincienaam te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaats- of provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
NLP (Neuro Linguistisch Programmeren)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Praktijkbeschrijving
Foto van De Verbinding medische integralehypnotherapie
Foto van De Verbinding medische integralehypnotherapie

De Verbinding 

Praktijk voor integralehypnotherapie dat wil zeggen dat ik breed geschoold ben en meerdere technieken handteer. De praktijk is een van de weinige in nederland die zich bezig houd met medische hypnose.

Wat verstaan wij hieronder

Hieronder kun je alle klachten scharen waar de arts geen uitkomst biedt neem bijvoorbeeld prikkelbaredarm(PDS) is een van klachten die heel goed doormij geholpen kunnen worden. Wilt U meer hierover weten bezoek dan mijn site.

www.hypnosehelpt.nl  


 
 
 
Andere pagina's met NLP: