NLP (Neuro Linguistisch Programmeren)

Onderstaande praktijken beoefenen NLP (Neuro Linguistisch Programmeren)
Voor meer informatie over een praktijk (zoals: praktijkbeschrijving, therapieën, opleidingen, beroepsverenigingen, contact informatie en de praktijkwebsite(s)) kunt u op "meer info" klikken. Door op de plaats- of provincienaam te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaats- of provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
NLP (Neuro Linguistisch Programmeren)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Praktijkbeschrijving
Foto van Coach & Therapeut Diny van Weperen
Foto van Coach & Therapeut Diny van Weperen

Praktijk voor coaching en (trauma) therapie vanuit een holistische visie.

Mijn begeleiding is geschikt voor elk mens dat voor bewustwording en eigenheid kiest in het dagelijks leven. Je leert om je authentieke zelf te ervaren, je valkuilen te herkennen en om verantwoording te nemen voor je eigen leven.

Wie ben je, wat wil je en wat kun je? Dit zijn essentiele vragen om te beantwoorden. Hierdoor kun je beter richting geven aan je leven, veerkrachtiger te zijn en meer gaan genieten.

Door middel van gesprekken en diverse  werkwijzen krijg je hierover inzichten, ga je je doen-en-laten doorzien en nieuwe besluiten nemen die leiden naar een blijvende verandering en verbetering.

Ik begeleid jou vanuit midlheid, helderheid en met humor op een ontdekkingsreis naar jezelf zodat je in je dagelijks leven en in het hier nu jouw ding kan gaan doen!

Werkwijzen:

Inzichtelijke gesprekken
Communicatieve vaardigheden
Ademwerk & rebirthing
Bio-energetica
Voice-dialogue
Innerlijk kindwerk
Tijdlijn
Regressie & reïncarnatie therapie
Soul retrieval vanuit het sjamanisme

Rouwverwerking
Mindfulness
Healing & massage

 

 


 
 
 
 
 
 
 
Andere pagina's met NLP: