Kindertherapie

Onderstaande praktijken beoefenen Kindertherapie
Voor meer informatie over een praktijk (zoals: praktijkbeschrijving, therapieën, opleidingen, beroepsverenigingen, contact informatie en de praktijkwebsite(s)) kunt u op "meer info" klikken. Door op de plaats- of provincienaam te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaats- of provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
Kindertherapie
 
Praktijkbeschrijving
Mag ik mijn grote passie aan je voorstellen: hypnotherapie. Mijn ervaring is dat hypnotherapie werkt; snel en prettig. Daarom is dit voor mij dé manier om anderen te helpen. Ik vind het iedere keer weer speciaal om de positieve veranderingen bij mensen te zien terwijl zij belangrijke stappen zetten in hun ontwikkelproces. Mijn belangrijkste uitgangspunt is dat iedere persoon anders is, iedere klacht anders is en iedere achtergrond anders is en dus ook mijn aanpak bij iedere cliënt weer anders is. Als je verder leest op mijn website krijg je een indruk van mijn werkwijze en wat voor mij het vakgebied zo bijzonder maakt.

 
 
 
 
 
 
Andere pagina's met Kindertherapie: