EMDR

Onderstaande praktijken beoefenen EMDR
Voor meer informatie over een praktijk (zoals: praktijkbeschrijving, therapieën, opleidingen, beroepsverenigingen, contact informatie en de praktijkwebsite(s)) kunt u op "meer info" klikken. Door op de plaats- of provincienaam te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaats- of provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
EMDR
 
 
 
 
Praktijkbeschrijving
Foto van Praktijk Oosting voor Relatie- en Individuele therapie

Ik heb jarenlang in de geestelijke gezondheidszorg en verslavingszorg gewerkt en ben daar een aantal jaren geleden gestopt om me volledig te richten op mijn eigen praktijk. Hier geef ik relatie- en individueletherapie.

Ik ben pragmatisch ingesteld, werk vanuit het hier en nu, en ik sta graag met 2 voeten op de grond. Ik hoor dan ook vaak terug dat mensen blij zijn met mijn nuchtere en praktische kijk en dat dit ze echt vooruit helpt.

Ik heb veel ervaring in het werken met relatieproblemen zoals vreemdgaan, sleur, conflicten, je eenzaam en/of onbegrepen voelen in je relatie, negatieve patronen die telkens terugkeren. Ook werk ik veel met mensen die een burn out doormaken, rouw en verliesverwerking, mensen die een disbalans ervaren tussen verstand en gevoel (veel denken, weinig voelen) en met mensen/koppels/gezinnen waar autisme een rol speelt.

Ik werk niet met een vastomlijnd plan omdat ieder mens anders is en een eigen aanpak vraagt. Ook kan het zo zijn dat wat vandaag wel werkt voor iemand het een volgende keer niet werkt omdat je je nu eenmaal niet elke dag hetzelfde voelt. Daarom vind ik werken vanuit het hier en nu en ruimte voor wat op dat moment "op de voorgrond" staat belangrijke waarden in de therapie zonder daarbij te verliezen waarom iemand in therapie gekomen is.

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Willem van der Veldenweg 57 (Blokhut)
 
Willem van der Veldenweg 57 Blokhut Polder-Hof
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Andere pagina's met EMDR: