EMDR

Onderstaande praktijken beoefenen EMDR
Voor meer informatie over een praktijk (zoals: praktijkbeschrijving, therapieën, opleidingen, beroepsverenigingen, contact informatie en de praktijkwebsite(s)) kunt u op "meer info" klikken. Door op de plaats- of provincienaam te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaats- of provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
EMDR
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Willem van der Veldenweg 57 (Blokhut)
 
Willem van der Veldenweg 57 Blokhut Polder-Hof
 
 
 
 
 
 
Praktijkbeschrijving
Foto van Moeiteloosbestaan.nl voor individuele en relatiebegeleiding

Wat was ik zenuwachtig de uren voordat ik de deur opende voor mijn eerste client, ruim 20 jaar geleden. Nooit vergeet ik meer haar enthousiasme en mijn opluchting toen ze vertelde dat ze zo blij was met onze sessies.

De laatste die had kunnen bedenken dat ik in de jaren erna honderden cliënten zou gaan zien, dat was ikzelf.

Inmiddels is er veel veranderd  in mijn privéleven. Ook mijn manier van werken vernieuwt zich steeds weer. Het gaat gelijk op met de ontwikkeling die ik persoonlijk doormaak.

Angsten in de ogen kijken, mezelf serieus nemen en vertrouwen op mijn innerlijk weten. Het is een heel proces geweest. En nog steeds dienen zich levenslessen aan. Door oefening ervaar ik meer en meer moeiteloosheid. Ook als ik te dealen heb met flinke uitdagingen. 

Mijn hartenwens is dat ik anderen kan inspireren om ook op ontdekkingsreis te gaan naar je ‘echte ik’ en daardoor volop te leven wie je bent met jouw unieke talenten. De manier waarop ik dat doe is in één op één sessies, werken met stellen, begeleiden van groepen én retraites.

Vanuit mijn innerlijk weten kan ik nooit weten wat goed is voor jou. Jij bent de enige die het weet. Je kunt alleen maar zelf je eigen waarheid ontdekken.  

Als je even niet meer weet hoe je daar bij kunt komen, dan deel ik graag met jou de kennis en wijsheid die ik heb opgedaan in het leven.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Andere pagina's met EMDR: