EFT (Emotional Freedom Techniques)

Onderstaande praktijken beoefenen EFT (Emotional Freedom Techniques)
Voor meer informatie over een praktijk (zoals: praktijkbeschrijving, therapieën, opleidingen, beroepsverenigingen, contact informatie en de praktijkwebsite(s)) kunt u op "meer info" klikken. Door op de plaats- of provincienaam te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaats- of provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
EFT (Emotional Freedom Techniques)
 
 
 
Praktijkbeschrijving
Foto van Praktijk voor Coaching en Counseling en Complementaire therapie
Foto van Praktijk voor Coaching en Counseling en Complementaire therapie

Mijn naam is Nishkampa van de Breevaart en ik ben eigenaar van Praktijk voor Coaching en Counselling en Praktijk Nishkampa voor complementaire therapie.
Je kunt bij mij in de praktijk terecht voor ondersteuning bij levensvragen, persoonlijke ontwikkeling, verlies en rouwverwerking, stress en burn-out klachten, fysieke klachten en sociaal- emotionele problemen. Ik voer met liefde en passie mijn vak uit. Het is mijn missie om mensen te begeleiden om weer de balans te vinden en weer in hun eigen kracht te gaan staan. 

Ook bied ik aanvullende zorg (complementaire) en hulp aan mensen die ernstig ziek of ongeneeslijk ziek zijn en palliatieve zorg nodig hebben. De zorg die ik aanbied is gericht op zingeving en op verlichting van psychosociale- en fysieke klachten rondom de zorgvrager en zijn naasten.

Ik ben een geregistreerd registercounselor ABvC en een erkend Complementair therapeut.
Ik ben aangesloten bij beroepsvereniging ABvC, RBCZ en BATC.

Ik geef zowel consulten in Amsterdam en in Lelystad.

de Ruimte, Weesperzijde, 1091 EJ, Amsterdam


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Willem van der Veldenweg 57 (Blokhut)
 
Willem van der Veldenweg 57 Blokhut Polder-Hof
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Andere pagina's met EFT: