EFT (Emotional Freedom Techniques)

Onderstaande praktijken beoefenen EFT (Emotional Freedom Techniques)
Voor meer informatie over een praktijk (zoals: praktijkbeschrijving, therapieën, opleidingen, beroepsverenigingen, contact informatie en de praktijkwebsite(s)) kunt u op "meer info" klikken. Door op de plaats- of provincienaam te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaats- of provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
EFT (Emotional Freedom Techniques)
 
Praktijkbeschrijving
Foto van BRAINEXCEL - Neurofeedback en Psychologische hulpverlening
Foto van BRAINEXCEL - Neurofeedback en Psychologische hulpverlening

Praktijk voor eerstelijns psychologische hulpverlening (generalistische basis GGZ) met een integrale aanpak van psychische en psychosomatische klachten. Hierbij wordt een combinatie van therapieën en behandelmethoden toegepast om het effect van de behandeling te bespoedigen en te versterken. Naast gesprekstherapie maken wij daarom gebruik van Neurofeedback en Biofeedback technologie. Overige therapieën: EMDR, RET, EFT en Mindfulness. De behandeling door een BIG en NIP geregistreerd psycholoog wordt door uw ziektekostenverzekering vergoed in de basisverzekering. Wel geldt hierbij het wettelijk bepaald eigen risico (€ 385,- per kalenderjaar). De praktijk bevindt zich net buiten het centrum van Amersfoort en is zowel via O.V. als per auto gemakkelijk bereikbaar vanuit de regio. Zie voor verdere informatie onze website https://www.brainexcel.nl of stuur een mail naar info@brainexcel.nl

Foto van BRAINEXCEL - Neurofeedback en Psychologische hulpverlening

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Willem van der Veldenweg 57 (Blokhut)
 
Willem van der Veldenweg 57 Blokhut Polder-Hof
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Andere pagina's met EFT: