Coaching

Onderstaande praktijken beoefenen Coaching
Voor meer informatie over een praktijk (zoals: praktijkbeschrijving, therapieën, opleidingen, beroepsverenigingen, contact informatie en de praktijkwebsite(s)) kunt u op "meer info" klikken. Door op de plaats- of provincienaam te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaats- of provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
Coaching
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Praktijkbeschrijving
Hier, Nu, de kostbare gelegenheid. Het is het enige wat je hebt. Wat doe jij er mee? Is het glas half vol, of half leeg? Jij bepaalt. Je kunt bij ons terecht als je zaken in je leven wilt veranderen. De betekenis die je geeft aan wat je overkomt, bepaalt hoe je de wereld ziet. Door hier anders mee om te gaan, kun je je welzijn vergroten. Wij houden van Contact, bel ons (023-5459770), of stuur ons een e-mail (info@horusconsult.nl) met een korte beschrijving van je vraag of situatie. Hartelijke groet, Marijke en Sander

 
 
 
 
 
 
Willem van der Veldenweg 57 Blokhut Polder-Hof
 
Willem van der Veldenweg 57 (Blokhut)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Andere pagina's met Coaching: