Coaching

Onderstaande praktijken beoefenen Coaching
Voor meer informatie over een praktijk (zoals: praktijkbeschrijving, therapieën, opleidingen, beroepsverenigingen, contact informatie en de praktijkwebsite(s)) kunt u op "meer info" klikken. Door op de plaats- of provincienaam te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaats- of provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
Coaching
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Willem van der Veldenweg 57 Blokhut Polder-Hof
 
Willem van der Veldenweg 57 (Blokhut)
 
 
Praktijkbeschrijving
Foto van Reis van het Leven
Foto van Reis van het Leven

Reis van het leven 

Mijn praktijk is gericht op therapeutisch begeleiden en coachen van mensen die met ziekte, trauma, sterven, verlies en rouw , veranderingen in relatie , werk en toekomstplannen worden geconfronteerd. Ik werk met volwassenen, kinderen en jongeren. De aanleiding voor een hulpvraag kan heel divers zijn. Mijn werkwijze is holistisch waarbij balans in lichaam geest en ziel steeds aandacht krijgen.

Ik ondersteun en begeleid je bij de verwerking van moeilijke levenservaringen en -vraagstukken en trauma's

Ik kan je helpen met het maken van andere keuzes en ondersteunen bij het vinden van jouw passie.

Deze ondersteuning en begeleiding of therapie is gericht op ongewenste, pijnlijke, ongemakkelijke of moeilijke situaties. Deze situaties kunnen leiden tot een vorm van algehele zinloosheid, tot het ervaren van een algehele leegte van het leven. Ik kan je helpen om weer in balans te komen en jouw Levensreis weer zinvol verder te vervolgen

Foto van Reis van het Leven

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Andere pagina's met Coaching: