Coaching

Onderstaande praktijken beoefenen Coaching
Voor meer informatie over een praktijk (zoals: praktijkbeschrijving, therapieën, opleidingen, beroepsverenigingen, contact informatie en de praktijkwebsite(s)) kunt u op "meer info" klikken. Door op de plaats- of provincienaam te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaats- of provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
Coaching
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Praktijkbeschrijving
Foto van Calis Psychologie Praktijk

Nieuw: life-coaching - op je kernwaarden en behoeften gerichte coaching en zo nodig therapeutische interventies bij stagnerende ervaringen en patronen. Om met verbonden en met lef in je leven, werk en relaties te kunnen staan!

Behoefte gerichte (positieve) psychologie: Oplossinggerichte Therapie, Acceptance en Commitment Therapie,  Emotional Focused Therapie, Cognitieve Gedragstherapie en EMDR voor vastzittende patronen, gedachten, gedragingen en gevoelens.
Zowel voor jongeren, volwassenen als ouderen.

Niets is onmogelijk!


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Willem van der Veldenweg 57 Blokhut Polder-Hof
 
Willem van der Veldenweg 57 (Blokhut)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Andere pagina's met Coaching: