Coaching

Onderstaande praktijken beoefenen Coaching
Voor meer informatie over een praktijk (zoals: praktijkbeschrijving, therapieën, opleidingen, beroepsverenigingen, contact informatie en de praktijkwebsite(s)) kunt u op "meer info" klikken. Door op de plaats- of provincienaam te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaats- of provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
Coaching
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Praktijkbeschrijving
Foto van TrainID
Foto van TrainID

TrainID is een psychologisch hulp- en adviesbureau, zowel voor kinderen, pubers en volwassenen. We hebben rond gekeken naar wat werkt, wat mensen daadwerkelijk verder helpt en hebben daarmee veel ervaring opgedaan. Psychologie is de basis en we houden ons aan de richtlijnen van het NIP.

Het uitgangspunt van de dienstverlening is dat een vraag of klacht meestal niet op zichzelf staat, maar vaak ook een raakvlak heeft met de sociale omgeving. Een kind is een groot deel van de dag op school en om die reden wordt bij de hulpverlening aan kinderen, de school vaak betrokken. Daarnaast is het gezin van belang. Als een kind nieuwe dingen leert, kan dat voor de gezinsleden een verrassing zijn. De ouders worden ingelicht over de veranderingen van het kind zodat zij daar thuis verder mee kunnen werken. 

Bij de hulpverlening aan volwassenen wordt de omgeving meestal niet betrokken, maar wel in kaart gebracht. Onvrede op het werk heeft veelal een weerslag op het prive leven en omgekeerd. 

Als iemand de stap gezet heeft om hulp te vragen, staat het water meestal aan de lippen. Een eerste afspraak wordt binnen een week gepland. Onze hulpverlening: kortdurend, effectief en efficient, zonder wachtlijsten, flexibel, afgestemd op de mogelijkheden van de client, betrokken, empatisch en humorvol. 

Foto van TrainID

 
 
 
 
 
Willem van der Veldenweg 57 Blokhut Polder-Hof
 
Willem van der Veldenweg 57 (Blokhut)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Andere pagina's met Coaching: