Burnout-begeleiding

Onderstaande praktijken beoefenen Burnout-begeleiding
Voor meer informatie over een praktijk (zoals: praktijkbeschrijving, therapieën, opleidingen, beroepsverenigingen, contact informatie en de praktijkwebsite(s)) kunt u op "meer info" klikken. Door op de plaats- of provincienaam te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaats- of provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
Burnout-begeleiding
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Praktijkbeschrijving
Foto van Praktijk voor psycho- hypnotherapie en EMDR

Op een unieke en inspirerende plek midden in het Statenkwartier van Den Haag vindt u mijn praktijk voor Psycho-, Hypnotherapie en EMDR. 

Vanuit rust en ruimte bied ik professionele begeleiding. Of het nu gaat om coaching, EMDR, psycho- of hypnotherapie. De begeleiding is altijd doelgericht, op maat, kortdurend en effectief. Er is de mogelijkheid om de begeleiding zittend of wandelend in de buitenlucht te doen. De natuur is extra ondersteunend voor het veranderproces van cliënten. Park Zorgvliet en de Scheveningse bosjes liggen op loopafstand.  


Ik blijf continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in mijn vakgebied. Dit wordt ook vereist van mijn beroepsverenining de VIT.  

Na mijn opleiding aan de HALO: (Haagse Academie voor Lichamelijke Opvoeding) ben ik vele jaren werkzaam geweest voor de farmaceutische industrie. Ook heb ik gewerkt als consultant bij diverse werving- en selectiebureau's. Als docent lichamelijke opvoeding en therapeut weet ik dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn.Tevens was ik werkzaam als opleider aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. 

Foto van Praktijk voor psycho- hypnotherapie en EMDR

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Willem van der Veldenweg 57 Blokhut Polder-Hof
 
Willem van der Veldenweg 57 (Blokhut)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Andere pagina's met Burnout-begeleiding: