Burnout-begeleiding

Onderstaande praktijken beoefenen Burnout-begeleiding
Voor meer informatie over een praktijk (zoals: praktijkbeschrijving, therapieën, opleidingen, beroepsverenigingen, contact informatie en de praktijkwebsite(s)) kunt u op "meer info" klikken. Door op de plaats- of provincienaam te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaats- of provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
Burnout-begeleiding
 
 
 
Praktijkbeschrijving
Foto van Praktijk INCLEDON
Ik bied doelgerichte, kortdurende hulpverlening en eerstelijns psychologische zorg bij individuele, relatie- en gezinsproblemen. Dit betekent dat er, afhankelijk van de problematiek, in totaal zo’n 5 tot 15 gesprekken plaatsvinden. Problemen waarmee u bij mij terecht kunt zijn: Persoonlijke- en emotionele problematiek (bijvoorbeeld, onzekerheid, laag zelfvertrouwen, overspanning en burn-out) Partner- relatieproblemen (bijvoorbeeld, problemen in de partnerrelatie, in samengestelde gezinnen of met (schoon)familie)

Problemen op het ene gebied veroorzaken vaak problemen op een ander gebied. Zo kan er een neerwaartse spiraal ontstaan waardoor het steeds lastiger wordt om er zelf nog uit te komen.

In het eerste gesprek, de intake, onderzoeken we samen wat uw problemen of klachten zijn. Ook bespreken we wat uw verwachting is van de begeleiding. Aan de hand daarvan maken we een plan van aanpak waarin we een keuze maken voor één specifieke begeleidingsvorm of een combinatie van verschillende begeleidingsvormen. Regelmatig evalueren we dit plan om te beoordelen of we nog op de goede weg zitten. Zo blijven we zicht houden op wat er gebeurt en wat er nodig is om daar te komen waar u naartoe wilt.

 


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Willem van der Veldenweg 57 Blokhut Polder-Hof
 
Willem van der Veldenweg 57 (Blokhut)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Andere pagina's met Burnout-begeleiding: