Burnout-begeleiding

Onderstaande praktijken beoefenen Burnout-begeleiding
Voor meer informatie over een praktijk (zoals: praktijkbeschrijving, therapieën, opleidingen, beroepsverenigingen, contact informatie en de praktijkwebsite(s)) kunt u op "meer info" klikken. Door op de plaats- of provincienaam te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën/methoden. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen. Door op de plaats- of provincienaam aan de rechterkant te klikken kunt u een praktijkenoverzicht alleen voor die plaats of provincie bekijken.
Burnout-begeleiding
 
 
 
 
 
 
 
Praktijkbeschrijving
Foto van O R I G I N E Praktijk voor gezondheid, bewustwording en persoonlijke groei
Foto van O R I G I N E Praktijk voor gezondheid, bewustwording en persoonlijke groei

Wil je je kwaliteit van leven verbeteren?

Meer inzicht in je lichamelijke en emotionele klachten?

Weer GeLUK in je leven ervaren?

Meer in je kracht staan? Zijn wie je werrkelijk bent?

Bij ORIGINE staat de ontwikkeling en groei van de persoon centraal waarbij ik uitga van het principe dat iedereen alles in zich heeft om weer in balans te komen, zowel op fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel niveau. Hoe meer je in balans bent, hoe beter je kunt presteren, je dingen kunt veranderen en hoe gelukkiger je bent.

In de loop der jaren heb ik me bekwaamd in verschillende therapieën en methodes waarbij de symptomen niet worden bestreden maar de klachten bij de wortel worden aangepakt. Daar waar deze zijn ontstaan en waarbij de mens als geheel wordt benaderd. 

Met behulp van mijn coaching zul je meer inzichten (bijvoorbeeld waarom je af en toe vastloopt, wat je valkuilen zijn en waarom je van tijd tot tijd bepaalde patronen aanneemt) krijgen in je eigen processen en stappen kunnen zetten die je verder helpen. Health Coaching maakt gebruik van technieken waarvan keer op keer in de praktijk is bewezen dat zij werken.

Health Coaching is met name geschikt voor iedereen die aan zijn gezondheid en preventieve gezondheid wil werken. Wil je je sterker voelen in je werk en relaties en je persoonlijk verantwoordelijk voelen voor je eigen welzijn. Je zult meer inzichten krijgen in je eigen processen, bijvoorbeeld waarom je af en toe vastloopt, wat je valkuilen zijn en waarom je van tijd tot tijd bepaalde patronen aanneemt.

Ik maak gebruik van een breed scala aan technieken, zoals NEI, Neuro Emotionele Integratie, Trance Coaching, Emotioneel Evenwicht, Chakra Balancing Techniek, Kinesiologie, BrainGym, Reiki - Quantum Touch, Regenesis, Touch of Matrix, MatriXcoaching en de MIR Methode.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Willem van der Veldenweg 57 Blokhut Polder-Hof
 
Willem van der Veldenweg 57 (Blokhut)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Andere pagina's met Burnout-begeleiding: