Therapeuten in Overijssel

In onderstaand overzicht kunt u therapeuten vinden in de provincie Overijssel. Door op de link meer info te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën. Per therapeut kunt u ook een overzicht bekijken en kunt u ook op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen.
In onderstaand overzicht kunt u therapeuten vinden in de provincie Overijssel. Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen.

Therapeuten in Overijssel

Therapeut: Cora Mossel
Looermark 54
Overijssel
 
Looërmark 54
Overijssel
 
 
Praktijkbeschrijving
Foto van Kalma Praktijk voor Coaching en Begeleiding

Kalma is gericht op het optimaal laten functioneren van personen in zowel zakelijke als privé omgevingen. Te denken valt hierbij aan: individuele therapie, familieopstellingen, loopbaanopstellingen, droomconsulten, relatietherapie, reïntegratie begeleiding en personal coaching. Er is binnen de praktijk veel ervaring opgedaan met HSP's (hooggevoelige mensen).

Daarnaast wordt sinds begin 2014 begeleiding gegeven aan mensen die te kampen hebben met overgewicht. Via het Equili Gezond Gewicht Programma wordt de client gedurende 9 maanden intensief begeleid door een coach om de onderliggende reden van het eetpatroon te onderzoeken en een dietiste om tot gezonde eetkeuzes te komen. 


 
Therapeut: Hetty Kortekaas
Wigboldinck 57
Den Ham
Overijssel
 
 
 
 
Therapeut: Renée van der Kroon
1e Weerdsweg 134
Overijssel
 
 
 
 
 
Therapeut: P.E.M.A. (Petra) Kaemingk-de Lange
W. van Oldenburgstraat 9 b
Overijssel
 
 
 
 
Therapeut: Haya Plaggenborg
Klaas de Rookstraat 69
Overijssel
 
 
 
 
Therapeut: Mantra Wijsbeek
Reigerweg 22
Overijssel
 
 
 
 
Therapeut: Drs. Lucy Platvoet
Laagsestraat 32
Overijssel
 
 
 
 
Therapeut: Aafke de Vries
Eerste Baan 9
Overijssel
 
 
 
 
 
Therapeut: Sjoerd Wijma
Oude Deventerstraatweg 14
Overijssel