Therapeuten in Groningen

In onderstaand overzicht kunt u therapeuten vinden in de provincie Groningen. Door op de link meer info te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën. Per therapeut kunt u ook een overzicht bekijken en kunt u ook op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen.
In onderstaand overzicht kunt u therapeuten vinden in de provincie Groningen. Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen.

Therapeuten in Groningen

Therapeut: Caroliene Rangeeni de Gruijter
Heratemaheerd 24
Groningen
 
Heratemaheerd 24
Groningen
 
 
 
Therapeut: Pepijn Meerloo
Noorderhaven 32
Groningen
 
 
 
Praktijkbeschrijving
Foto van Praktijk Mannaz

Welkom bij Praktijk Mannaz voor Persoonlijke Groei en Bewustzijn

Primal Rebirth Therapy PRT is Lichaamsgerichte Psychotherapie. Bij PRT gaan we ervan uit dat problemen waar je tegenaan loopt in je leven zijn ontstaan in je eerste levensjaren. De basis die gevormd is als baby tot kleuter. Het is een tijd waarin er deels geen gesproken taal is, de afhankelijkheid van je verzorgers groot is en dat je de wereld leert ontdekken vanuit het gezin en de directe omgeving. Wat je geleerd hebt aan ervaringen en wat je hebt meegekregen van je verzorgers zijn verworden tot een imprint in je geest en lichaam.

Ik ben Pepijn Meerloo, lichaamsgericht therapeut.

Lichaamsgerichte psychotherapie is voor mij het mooiste en ook het meest uitdagende vak dat ik ken. Het voelt niet als werk, geeft me energie, maakt me zacht en het raakt me. Het gelijktijdig zien van kwetsbaarheid en kracht. Het leven verdiepen. De cliënten die ik zie zijn allemaal helden. Ik vind het prachtig.