Therapeuten in Gelderland

In onderstaand overzicht kunt u therapeuten vinden in de provincie Gelderland. Door op de link meer info te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën. Per therapeut kunt u ook een overzicht bekijken en kunt u ook op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen.
In onderstaand overzicht kunt u therapeuten vinden in de provincie Gelderland. Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen.

Therapeuten in Gelderland

Therapeut: Jeannette Maarse
Dorpsstraat 51
Gelderland
 
 
 
 
Therapeut: Jolande Meuleman-de Ruiter
Salomonszegel 117
Gelderland
 
 
 
 
Praktijkbeschrijving
Foto van Praktijk Hoenselaar, Dans- en bewegingstherapie en supervisie
Foto van Praktijk Hoenselaar, Dans- en bewegingstherapie en supervisie

Praktijk voor danstherapie en supervisie.
Danstherapie, supervisie, leertherapie, coaching, begeleide intervisie en begeleiding, relatietherapie. O.a. gericht op (vroegkinderlijk)trauma (PTSS), agressieproblemen, faalangst. 

Danstherapie: gebeurtenissen en belevingen die je meemaakt worden in het lichaam opgeslagen en bepalen mede hoe jij je voelt. Wanneer dit positieve gebeurtenissen zijn, zul je dit accepteren. Wanneer de gebeurtenissen echter negatief zijn en je hebt op dat moment te weinig mogelijkheden om hiermee om te gaan, dan zal dat zijn weerslag hebben op je stemming, je houding, je stem en je lichaam. Danstherapie en het werken met stem kan je helpen om deze ervaringen en gevoelens te verwerken en/of veranderen. De therapie is uitermate geschikt voor kinderen, jongeren, volwassenen, relaties en gezinnen. Middels dans- en bewegingsoefeningen wordt men zich bewust van patronen en valkuilen die men in het dagelijkse leven tegenkomt en hoe men reageert op de omgeving. Ook kan het werken met het lichaam en de beweging helpen om traumatische en vervelende ervaringen te verwerken. Door middel van de lichaamsgerichte oefeningen leer je anders met situaties om te gaan en kunnen zich nieuwe patronen ontwikkelen. Dit maakt het makkelijker om tot verandering in het dagelijkse leven te komen.

Supervisie: Wil je anders in je werk staan? Waar ben je goed in en waar heb je nog in te leren? Welke beschermingsmechanismen zet je in, hoe ga je er mee om, welke alternatieven zijn er? Je wilt meer inzicht in je handelen krijgen, beter leren omgaan met collega's of met cliënten. Je wilt je eigen stijl van werken of leidinggeven verbeteren! Kies dan voor supervisie.
Coaching: loop je vast in je studie, werk of leven. Coaching kan je helpen om dit weer op de rit te krijgen. Met behulp van verbale en non-verbale middelen wordt je helder waar je valkuilen zitten en wat nodig is om tot andere patronen te komen.

Foto van Praktijk Hoenselaar, Dans- en bewegingstherapie en supervisie

 
 
Therapeut: Renée van der Kroon
praktijkadres: 1e Weerdsweg 132
Gelderland
 
 
 
 
 
 
 
Therapeut: Aafke Versantvoort
Lankforst 2923
Gelderland