Therapeuten in Gelderland

In onderstaand overzicht kunt u therapeuten vinden in de provincie Gelderland. Door op de link meer info te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën. Per therapeut kunt u ook een overzicht bekijken en kunt u ook op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen.
In onderstaand overzicht kunt u therapeuten vinden in de provincie Gelderland. Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen.

Therapeuten in Gelderland

Therapeut: Jeannette Maarse
Dorpsstraat 51
Gelderland
 
 
 
 
Therapeut: Jolande Meuleman-de Ruiter
Salomonszegel 117
Gelderland
 
 
 
 
 
Praktijkbeschrijving
Foto van Praktijk voor Innerlijke Ruimte
Foto van Praktijk voor Innerlijke Ruimte

Bij Praktijk voor Innerlijke Ruimte gaan wij samen op zoek naar de diepere oorzaak van jouw klachten, want die vertellen veel over jouw huidige situatie. Je gaat op ontdekkingsreis naar jouw innerlijke ruimte, waarbij ik je zal ondersteunen. Het doel? Jou weer in verbinding brengen met je eigen kern, zodat je kunt leven vanuit je hart en kunt ontdekken wat jou echt gelukkig maakt.

Jouw innerlijke ruimte is een plek waar je totale rust ervaart, balans vindt, en volledig in het moment kunt zijn. Hier voel je je eigen kracht en energie stralen, en vindt je de onvoorwaardelijke liefde naar jezelf. Het is een plek waar je altijd kunt terugkeren, vooral wanneer het leven overweldigend wordt.

Deze innerlijke ruimte fungeert als een ontvangend en verwerkend centrum voor sensaties, emoties en gedachten. Hier spelen je patronen, overtuigingen en trauma’s zich af, samen met de beschermingsmechanismen die daaruit voortkomen. Wanneer je niet bewust bent van wat er zich afspeelt in deze innerlijke ruimte, kan het een warboel worden.

Het kennen van je innerlijke ruimte is een waardevolle aanvulling op je leven. Het stelt je in staat om emoties en gedachten te ervaren zonder overspoeld te worden. Je staat stevig in je schoenen en verliest jezelf niet in de drukte van het leven. Je hebt de zelfkennis om op elk moment weer terug te keren naar jezelf.

In jezelf vind je de waardering, liefde, erkenning en begrip waar je misschien al lange tijd naar hebt gezocht buiten jezelf.

Ik kijk ernaar uit om jou te mogen ontvangen in mijn praktijk.

 

Foto van Praktijk voor Innerlijke Ruimte

 
Therapeut: Renée van der Kroon
praktijkadres: 1e Weerdsweg 132
Gelderland
 
 
 
 
 
 
 
Therapeut: Aafke Versantvoort
Lankforst 2923
Gelderland