Therapeuten in Friesland

In onderstaand overzicht kunt u therapeuten vinden in de provincie Friesland. Door op de link meer info te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën. Per therapeut kunt u ook een overzicht bekijken en kunt u ook op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen.
In onderstaand overzicht kunt u therapeuten vinden in de provincie Friesland. Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen.

Therapeuten in Friesland

 
 
Praktijkbeschrijving
Foto van Natuurlijk Onthaasten, Centrum voor rust en heelheid
Foto van Natuurlijk Onthaasten, Centrum voor rust en heelheid

In ons Centrum kunt u terecht voor rust en heelheid. Op een rustige plek in Friesland ben ik naast coach ook energetisch therapeut. Behandelingen voor magnetiseren of Reik combineer ik vaak met coaching.

Rust en heelheid tijdens een behandeling van een 1 uur tot 1,5 uur. Rust en heelheid mogelijk via dag retraite waarin ik op jou wensen een programma maak. Wil je meerdere nachten dan ik dit mogelijk in onze pipowagen De Warrewein met hottub en sauna.