Therapeuten in Flevoland

In onderstaand overzicht kunt u therapeuten vinden in de provincie Flevoland. Door op de link meer info te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën. Per therapeut kunt u ook een overzicht bekijken en kunt u ook op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen.
In onderstaand overzicht kunt u therapeuten vinden in de provincie Flevoland. Door op de praktijknaam te klikken kunt u meer informatie over de therapeut(en) en de praktijk zien, zoals de door de therapeut(en) toegepaste therapieën. Ook kunt u op een link klikken om een bericht naar de therapeut te sturen.

Therapeuten in Flevoland

Praktijkbeschrijving
Foto van Praktijk voor Jungiaans- Analytische Therapie & dieptepsychologie,   Almere De-innerlijke-stem

Vindt u/ vind je het moeilijk om zonder hulp het leven te leven wat voor u/voor je ligt ? Heeft liefde plaatsgemaakt voor bitterheid en worden uw/ jouw ervaringen alleen nog vanuit een gevoel van tekort of verlies ervaren? Vanuit een Jungiaans perspectief kan een nieuwe weg uit het labyrinth gevonden worden, juist wanneer woorden niet meer te vinden zijn en iemand overspoeld is geraakt door verdriet, gebrek aan vertrouwen of (gebrek aan) emoties.

Woorden geven aan wat ten diepste gevoeld wordt, is soms heel lastig, vooral wanneer gedachten in het verleden niet mochten worden uitgesproken.   De " brok in de keel" als veruiterlijking van het krampachtig durend zwijgen.  

Het onuitgesprokene wil gehoord en gezien worden, en kan pas tot rust komen wanneer alle kanten bekeken en verstaan zijn. In de Jungiaanse therapie worden diverse technieken toegepast om het toegedekte te onthullen, het ont-dekken en ont-wikkelen van jezelf na andere inzichten te hebben verkregen. Inzichten die het onbewuste bijv. in dromen heeft willen aanreiken, waardoor je een crisis niet als doodlopende weg, maar juist als wegwijzer uit het labyrinth van gedachten en zorgen kan laten fungeren.

Zou ik met u/ jou een brug willen slaan naar dat zelfgevoel , naar de oerherinnering, die doet beseffen dat we allemaal recht op bestaan hebben. Met dit innerlijk gegeven als rustpunt, wordt een andere visie op het leven mogelijk.
Waarin de tegenpool van reeds ervaren ongeluk niet het absolute" geluk"  hoeft te zijn, maar waarin het vrijelijk mogen stromen van de vitale levenskrachten het grote Goed is geworden in een nieuw verworven bewustzijn.

 

Vanwege de huidige omstandigheden (Covid) is het mogelijk om via een beveiligde digitale wijze begeleiding te krijgen.Uiteraard heeft het de voorkeur om face to face in gesprek te kunnen zijn. Mijn praktijkruimte is ingericht naar RIVM maatstaven.  

 

 

Voor hoogsensitiviteit en rouwverwerking bij kinderen verwijs ik naar mijn nieuw verschenen boek:     "kom maar..." Een kinderboek voor volwassenen en een volwassen boek voor kinderen.                  Dromen/ archetypen/ spiritualiteit/ rouwverwerking.

http://www.era-nova.nl/?lang=NL&product_id=9789492247377&page=8

 

 

Foto van Praktijk voor Jungiaans- Analytische Therapie & dieptepsychologie,   Almere De-innerlijke-stem

 
Therapeut: Nishkampa van de Breevaart
Boterbloemhof 102
Flevoland
 
Boterbloemhof 102
Flevoland